Opremljen sa 2 sobe u prvom redu, idealno za investiciju i osobnu upotrebu. Bogato opremljen kompleks

Hurghada , Egipat – ID 13213
74,600 €
Područje 62 m2
Izgled 2+kk
Pod 5/5
More 20 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prvi red i pogled na more! Ovaj luksuzni odmah useljivi stan površine je 62 m2 i nalazi se na petom i posljednjem katu Turtles Beach Resort Hurghada.

Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, jedne kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom te balkona s prostorom za sjedenje s pogledom na bazen i šarmantan pogled na more. Apartman u Turtles Beach Resortu pogodan je za ljubitelje mira, privatnosti, ulaganja i luksuza.

Stan je projektiran i izrađen najkvalitetnijim materijalima te ima sofisticiran moderan dizajn u kojem ćete uživati u eleganciji i jednostavnosti na svakom koraku.

Apartman Turtles Beach Resort ima zajedničke bazene i privatnu plažu za vrhunski luksuz i opuštanje.

Stan je kompletno namješten modernim namještajem.

Stan je kompletno opremljen vrhunskim luksuznim kućanskim aparatima (TV, bojler i 2 klime).

Kuhinja apartmana ima ormariće, mramorne ploče, podgradni sudoper i ugradbene kuhinjske aparate (štednjak, perilica rublja, mikrovalna pećnica i hladnjak).

Turtle Beach Resort Hurghada:

Život u luksuznom odmaralištu s 5 zvjezdica smještenom na samoj plaži u mirnom susjedstvu pružit će vam mir, opuštenost, sigurnost i privatnost. Zakupac nekretnine također će imati koristi od mnogih sadržaja i pogodnosti kao što su:

- Privatna plaža

- 3 bazena

- Ograđena zajednica s osiguranjem 24/7

Ulaganje u Turtles Beach Resort Hurghada:

Najvažniji čimbenici ulaganja u nekretnine i visokog povrata ulaganja su lokacija i financiranje vaše nekretnine, mi ćemo vam dati razloge zašto je ulaganje u "Turtle beach resort" jedna od najsigurnijih opcija ulaganja na tržištu nekretnina u Hurghada i kako će vam ulaganje u "Turtle beach resort" pomoći da u kratkom vremenu dobijete visok postotak vrijednosti svoje nekretnine.

1- Turtle Beach Resort je luksuzno odmaralište s 5 zvjezdica smješteno na samoj plaži u području AL Ahya. Nalazi se na vrhu popisa najpoželjnijih odmarališta i odmarališta za iznajmljivanje u tom području i koristi sve svoje sadržaje i pogodnosti zajedno s lokacijom uz plažu.

2- Ne morate biti u gradu jer ćete moći iznajmiti svoju nekretninu (kratkoročno/dugotrajno) s bilo kojeg mjesta u svijetu zahvaljujući našim uslugama na licu mjesta ili možete jednostavno iznajmiti svoj stan putem Airbnba, putovanja savjetnik ili rezervacija.

3- Stan spreman za useljenje u "Turtle beach resortu" savršen je izbor koji će vam dati visoku stopu povrata ulaganja jer štedite novac potrošen na hotele i iznajmljivanje i ulažete ga u posjedovanje svog odmora i nekretninu za odmor koristeći je kao investiciju koja donosi prihod iznajmljivanjem vaše nekretnine do kraja godine.

Lokacija odmarališta Turtles Beach:

Turtles Beach Resort nalazi se u mirnom području Al Ahyaa s nevjerojatnom pješčanom plažom, čistom tirkiznom vodom, prirodnim lagunama i koraljnim grebenima te je idealno mjesto za ronjenje, ronjenje i promatranje prirode.

Turtles Beach Resort nalazi se na 10 minuta od trga Dahar, 10 minuta od el Gouna i 15 minuta od međunarodne zračne luke Hurghada i turističkog šetališta u Hurghadi.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
62 m2
Korisna površina
49 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00