Zaljubite se u Mediteran: Luksuzna vila s privatnim bazenom i neodoljivim šarmom - Vaš novi dom

Condado de Alhama, Španjolska – ID 12870
285,000 €
Područje 101 m2
Izgled 3+kk
Stanje Gotovo

Otkrijte svoj bijeg iz snova u srcu mirne Costa Cálide, gdje se moderna elegancija susreće bezvremensku ljepotu. Prostirući se na 306 m², ove veličanstvene odvojene vile s 3 spavaće sobe i 2 kupaonice nude idilično utočište za one koji traže savršenu kombinaciju luksuza i mira. Svaka vila ima prostranih, pažljivo dizajniranih 101 m² stambenog prostora, stvorenog imajući na umu vašu udobnost i praktičnost.

Zamislite da se probudite uz tihi šapat mediteranskog povjetarca i izađete u svoj privatni solarij na krovu kako biste se sunčali na španjolskom rajskom suncu. Rashladite se u vlastitom bazenu veličine 7x3 m², smještenom u prekrasno uređenom vrtu koji pruža savršeno okruženje za romantične večeri pod zvijezdama.

Iznutra su vile remek-djelo modernog dizajna, s potpuno opremljenim kuhinjama s najsuvremenijim uređajima koji osiguravaju da svaki obrok bude kulinarski užitak. Kupaonice su utočišta opuštanja, opremljene luksuznim tuš paravanima, umivaonicima, ogledalom i ambijentalnom LED rasvjetom koja stvara savršen ugođaj.

Svaki je detalj pomno razmotren, od predinstaliranog kanalskog sustava klimatizacije do ugradbenih ormara i električnih roleta, kako bi vaš novi dom bio jednako funkcionalan koliko i lijep. Vile su opremljene aerotermalnim sustavom, omekšivačem vode i čak uključuju stanicu za punjenje vašeg električnog ili hibridnog automobila. Parkiranje izvan ceste osigurava udobnost i sigurnost.

Osim toga, ove nove vile opremljene su svime što vam je potrebno za bezbrižan život: kuhinjski uređaji već su uključeni, tako da se odmah možete osjećati kao kod kuće.

Smještene u prestižnom odmaralištu Polaris World u Condado de Alhama, ove vile vam nude ne samo mir i luksuz, već i izuzetnu lokaciju. Condado de Alhama je jedno od najpopularnijih ljetovališta na Costa Cálidi, koje privlači posjetitelje iz cijelog svijeta. Resort ima ekskluzivni golf teren koji je dizajnirao legendarni Jack Nicklaus, što ga čini rajem za ljubitelje golfa. U trgovačkom centru Al Kasar pronaći ćete niz šarmantnih restorana, trgovina, lokalne pekare i supermarketa otvorenih 7 dana u tjednu, omogućujući vam da u potpunosti uronite u španjolski način života.

Poznata kao "topla obala", Costa Cálida može se pohvaliti s više od 2500 sunčanih sati godišnje i prekrasnim plažama koje su udaljene samo 20 minuta vožnje. Šarmantni zaljev Mazarrón nudi kristalno čisto more i slikovite uvale u kojima možete uživati u miru i ljepoti Sredozemnog mora. Regija je također izvrsno dostupna, samo 30 minuta vožnje od međunarodne zračne luke Murcia i oko sat vremena od Alicantea, što znači da je vaš novi dom savršeno smješten između mira i pristupačnosti.

Španjolska je zemlja puna povijesti, kulture i prekrasne prirode. Costa Cálida nudi savršenu ravnotežu između tradicionalnog španjolskog šarma i modernih pogodnosti. To je savršeno mjesto za one koji žele pobjeći od užurbanosti svakodnevnog života dok uživaju u svemu što ova prekrasna zemlja nudi. Uz povoljnu klimu tijekom cijele godine, prijateljsku lokalnu kulturu i gastronomske užitke iza svakog ugla, ovo je mjesto za vaš novi dom ili utočište za odmor.

Uz dostupne planove plaćanja i sve transakcije osigurane bankovnom garancijom, posjedovanje vaše vile iz snova nikada nije bilo lakše. Uvjeti plaćanja su jasni: potrebno je samo uplatiti depozit od 10.000 € prilikom potpisivanja ugovora o rezervaciji, zatim 20% cijene (+ PDV) mjesec dana nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora, još 20% cijene (+ PDV) nakon tri mjeseca, a ostatak po završetku 2025.

Vaše romantično utočište na Mediteranu čeka—ne propustite priliku da ga učinite svojim.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
101 m2
Zaplet
306 m2
Korisna površina
101 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
101 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00