3+1 s bočnim pogledom na more, drugi red, 50m od plaže Acequión, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 12795
139,000 €
Područje 90 m2
Izgled 3+1
Pod 1/5
More 50 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam fantastičan 3+1 apartman u drugom redu, samo 50 metara od poznate plaže Acequión i samo 300 metara od plaže Los Náufragos. Nekretnina se sastoji od 2 dvokrevetne spavaće sobe, kupaonice opremljene kadom, velikog dnevnog boravka s izlazom na terasu s prekrasnim bočnim pogledom na more i prostrane odvojene kuhinje, potpuno namještene i opremljene. Ukupna površina 90 m2, korisna površina 78 m2. Stan je u savršenom stanju. Trenutno je ugrađeno posebno dizalo za osobe smanjene pokretljivosti. Postoji mogućnost najma garažnog mjesta u istoj zgradi.

Torrevieja je popularno turističko mjesto i grad u pokrajini Alicante na južnoj obali Costa Blance. Grad je treći po veličini u svojoj pokrajini nakon Alicantea i Elchea. Ovo ljetovalište je popularno zbog svoje povoljne mediteranske klime, prekrasnih pješčanih plaža i brojnih slanih jezera i laguna u okolici.

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva. Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
3+1
Pogled na more
YES
Područje
90 m2
Korisna površina
78 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00