3 sobe samo 600m od mora, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 12787
97,260 €
Područje 61 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/5
More 600 m
Stanje Gotovo

Lijep i udoban 3-sobni stan. Dobrodošli u raj u Torrevieji!

Smješten samo 600 metara od pješčane plaže Playa del Cura, ovaj šarmantni apartman nudi jedinstvenu priliku za uživanje u životu uz more.

S privilegiranom lokacijom i neometanim pogledom, ovaj svijetao i udoban 2-sobni stan oaza je mira i udobnosti. Apartman ima potpuno opremljenu američku kuhinju koja se spaja s dnevnim boravkom, što ga čini idealnim mjestom za druženje s prijateljima i obitelji.

Obje spavaće sobe pažljivo su dizajnirane kako bi povećale prostor i udobnost, pružajući miran utočište nakon dana provedenog na suncu. Ne zaboravite ni šarmantnu zapadnu terasu gdje se možete opustiti i uz čašu vina promatrati prekrasne zalaske sunca na Mediteranu.

Osim povoljne lokacije u blizini plaže, ovaj apartman je također unutar pješačke udaljenosti od raznih restorana i supermarketa te ispred autobusnog kolodvora u Torreviejeu.

Zgrada se nalazi uz Avenida de las Habaneras, glavnu arteriju grada sa svim uslugama koje su vam na raspolaganju.

Ne propustite priliku pretvoriti ovaj apartman u vlastito utočište na moru. Kontaktirajte nas danas da dogovorimo razgledavanje i otkrijemo sve nevjerojatne mogućnosti koje nudi! Stan ukupne površine 61m2 nalazi se na trećem spratu u zgradi sa liftom.

Torrevieja je popularno turističko mjesto i grad u pokrajini Alicante na južnoj obali Costa Blance. Grad je treći po veličini u svojoj pokrajini nakon Alicantea i Elchea. Ovo ljetovalište je popularno zbog svoje povoljne mediteranske klime, prekrasnih pješčanih plaža i brojnih slanih jezera i laguna u okolici.

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
61 m2
Korisna površina
55 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00