4+1, Prekrasna vila sa tri kupaonice u popularnom stambenom kompleksu Camposol

Camposol, Španjolska – ID 12880
Područje 123 m2
Izgled 3+kk
More 18 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Samostojeća vila. Jugozapadne orijentacije. 3 spavaće sobe i 3 kupaonice. Mogućnost privatnog bazena. Gostinjska soba s vlastitom kupaonicom na gornjem katu. Privatna krovna terasa. Parking izvan ceste. Podrum. Klima uređaj i stropni ventilatori. Kamin na drva. Vrt koji se slabo održava. Nekretnina završena prema visokom standardu.

Nekretnina se nalazi u mirnom dijelu vrlo popularnog stambenog kompleksa Camposol Golf Development. Camposol (zemlja sunca) leži u prirodnoj, širokoj dolini i okružena je raznim planinskim lancima i prekrasnim otvorenim, valovitim krajolikom.

Camposol ima dva komercijalna centra, oba s nizom supermarketa, trgovina, veterinara, optičara, frizera, zubara, banke, pošte, barova i restorana uključujući indijsku, kinesku, španjolsku, englesku, talijansku i bugarsku kuhinju. Tu su i dom zdravlja, ljekarna i društveni centar, te naravno golf igralište s 18 rupa s klupskom kućom u kojoj se održavaju razna društvena događanja, glazba uživo itd.

Camposol je lako dostupan s 15 minuta vožnje do prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarron i 30 minuta do zračne luke Corvera (Murcia) i 1 sat do zračne luke Alicante.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
123 m2
Zaplet
285 m2
Korisna površina
123 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
123 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00