Lijepe 4 sobe s velikom terasom i bazenom u modernom stambenom kompleksu.

Costa Blanca, Španjolska – ID 14090
257,000 €
Područje 82 m2
Izgled 4+kk
Pod 1/1
More 2 000 m
Stanje U izgradnji

Predstavljamo vam prekrasan 4-sobni stan s 3 spavaće sobe od 96,96 m² i ukupne stambene površine od 82,40 m², koji se nalazi u prizemlju dvokatnice u popularnom dijelu Alicantea na Costa Blanci u Španjolskoj. Apartman ima veliku terasu površine 90,49 m², idealnu za sunčanje, roštiljanje i uživanje u lijepom vremenu. Stan će biti dovršen 2025. godine i nudi mogućnost prilagođavanja interijera prema vašim zamislima i potrebama.

Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupatilo. Kompleks u kojem se apartman nalazi nudi zajednički bazen na kojem se možete opustiti u vrućim ljetnim danima, a tu je i parking.

Ovaj stan je idealan kako za stalni život tako i za odmor, zahvaljujući izvrsnoj lokaciji i visokom standardu sadržaja u okolici. Najveća atrakcija je blizina mora, koje je samo malo udaljeno od kompleksa, tako da možete uživati u plažama i šetnicama uz more u bilo koje vrijeme. Kompleks se nalazi u Alicanteu, gradu poznatom po bogatoj povijesti, prekrasnim plažama i odličnoj infrastrukturi. U blizini su sve usluge, sportski sadržaji, plaže i nekoliko golf terena. Alicante je također dom mnogih kulturnih spomenika, tradicionalnih restorana i nudi ugodnu klimu tijekom cijele godine, što ga čini idealnim mjestom za život i odmor.

Ako razmišljate o životu u Španjolskoj, nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku. Bilo da tražite svoje glavno prebivalište ili drugo prebivalište, uz Moje Nemovost U Moře pomoći ćemo vam da cijeli proces vodite glatko i na vašem jeziku. A ako tražite nekretninu za ulaganje, mi ćemo i to pokriti!

Kat
1
Broj katova
1
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
82 m2
Korisna površina
69.8 m2
Terasa
90.49 m2
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00