Luksuzni 4-sobni stan s privatnim vrtom i pogledom na planine

, Španjolska – ID 14513
220,000 €
Područje 110 m2
Izgled 4+kk
Pod 1/3
More 20 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam prekrasan 4-sobni stan u luksuznom kompleksu na obali Sredozemnog mora. S korisnom površinom od 99,25 m², s terasom od 10,79 m² i privatnim vrtom od 29,45 m², ovaj stan nudi udobnost, moderne pogodnosti i jedinstven pogled na planine ili golf teren. Apartman je opremljen potpuno opremljenom kuhinjom, klimom, ugradbenim ormarima i privatnim parkingom.

Ovaj apartman nudi modernu kuhinju s prostranim samozatvarajućim donjim elementima i radnom pločom s efektom drveta. Opremljena je električnom pećnicom, mikrovalnom pećnicom, pločom za kuhanje i napom. Obje kupaonice imaju akrilne tuš kade i slavine. Ulazna vrata su armirana, dok su unutarnja vrata i ugradbeni ormari lakirani u bijelo. Prozori i dvorišna vrata imaju PVC okvir s dvostrukim ostakljenjem.

Prostrana terasa i vrt idealni su za objedovanje na otvorenom ili opuštanje uz prekrasan pogled na okolnu prirodu. Stan također uključuje pristup zajedničkom bazenu za odrasle i djecu, što ovaj stan čini izvrsnim mjestom za obiteljski život ili ulaganje.

Ovaj prekrasan kompleks nudi ekskluzivne 3-sobne i 4-sobne stanove različitih rasporeda. Tu su bazeni, igrališta, multifunkcionalne sobe i privatni vrtovi. Stanovnici također imaju pristup malom supermarketu, restoranu, baru, fitness centru i teniskim terenima.

Kompleks se nalazi samo 10 minuta od plaža Alicantea i 18 km od međunarodne zračne luke. Ova lokacija nudi ne samo prekrasan pogled, već i mirno okruženje idealno za opuštanje. U blizini se nalazi povijesno selo Monforte del Cid, koje nudi mogućnost upoznavanja lokalne kulture i povijesti.

Alicante je jedan od najpopularnijih gradova na obali Sredozemnog mora, a njegove zlatne plaže i topla klima svake godine privlače tisuće turista i stanovnika iz cijelog svijeta. Zahvaljujući modernoj infrastrukturi, blizini međunarodne zračne luke i živahnoj kulturi, Alicante nudi idealnu kombinaciju za život, odmor i ulaganje u nekretnine. Grad je također poznat po svojoj bogatoj povijesti, gastronomiji i slikovitim šetnicama, što ga čini jedinstvenim mjestom za one željne aktivnog i kvalitetnog načina života uz more.

Prednosti kupnje nekretnine u Španjolskoj

Ulaganje u nekretnine u Španjolskoj nudi stabilno tržište nekretnina, porezne olakšice i mogućnost visokih prinosa od najma. Naša tvrtka pružit će vam potpunu podršku tijekom kupnje – od pravnih i poreznih savjeta do upravljanja vašom novom nekretninom.

S nama ulažete sigurno i isplativo. Dobijte svoj dom iz snova uz more i uživajte u iznimnom mediteranskom stilu života uz My property by the sea!

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Područje
110 m2
Korisna površina
99.25 m2
Terasa
10.79 m2
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00