2+1, Apartman s pogledom na bazen s terasom, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6084
161,900 €
Područje 60 m2
Izgled 2+1
Pod 1/11
More 650 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam sjajnu priliku u obliku stana u prekrasnoj urbanizaciji Levante, u Benidormu, pored Avde. de Europa u Benidormu. S pogledom na zajednički bazen i udaljen samo 650m od morske plaže. Stan je u stanju odmah useljivo i njegove prednosti su 60m2, koji se sastoji od 1 dvokrevetne sobe, 1 kupaonice, odvojene kuhinje, vrlo osunčanog dnevnog boravka i ostakljene terase od 8m2. Ima zajednički parking, bazen i portira.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru vašeg novog doma je odabir pravog mjesta za vas.

Ovaj stan se nalazi u vrlo mirnoj urbanizaciji, 5 minuta hoda od plaže Levante, hotela Marina, supermarketa (Consum, Mercadona), tvornice čokolade Valor, Plaza Triangular i 5 minuta od centra grada.

Kat
1
Broj katova
11
Izgled
2+1
Područje
60 m2
Korisna površina
50 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
60 m
Liječnik
400 m
Kafić
110 m
Restoran
70 m
Bar
20 m
Škola/vrtić
340 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00