3+1, 300m od mora, parking uključen, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6152
136,900 €
Područje 62 m2
Izgled 3+1
Pod 14/16
More 300 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vam ovaj vrlo dobro smješten 3+1 s pogledom na more u području Levante, blizu plaže i centra.

Stan površine 55,00 m2 ima terasu od 8 m2 i nalazi se na 14. katu. Apartman se nalazi 300 metara od plaže. Raspored prostorija: kuhinja, dnevni boravak, dvokrevetna soba, jednokrevetna soba, kupaonica s wc-om i terasa. Stan je renoviran, opremljena kuhinja, jugozapadne orijentacije.

Što se nalazi u stanu i zgradi: voda, klima, ugradbeni ormari, lift, pumpa tople i hladne vode, grijanje, vrt, svjetlo, namještaj, zajednički bazen, TV, terasa, ostakljena terasa, autobusi, centar , shopping centar, obala, bolnica, parkovi, supermarketi, urbanizacija, ograđeni prostor, pogled na more, nesmetan pogled, prilaz, parkirno mjesto uključeno.

Zgrada je u blizini svih usluga, parkova, autobusnih stanica, tramvaja, župe San Francisco de Asis, vatrogasne službe, autobusnog kolodvora, lokalne policije, sportskog centra L'illa de Benidorm i škola kao što su službeni jezik škola Maestro Gaspar Lopez. Dječji vrtić Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miró, IES Pere Maria Orts i Bosch i domovi zdravlja. Hipermarketi, Hiperber, Mercadona, ljekarne, kvartovske samoposluge, barovi, restorani, banke, benzinske postaje, sudovi i još mnogo toga.

Plaže Levante i Poniente udaljene su samo nekoliko minuta, a u blizini je i autocesta AP-7.

Vrlo mirno, obiteljsko i lijepo stambeno područje.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru vašeg novog doma je odabir pravog mjesta za vas.

Kat
14
Broj katova
16
Izgled
3+1
Pogled na more
YES
Područje
62 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
90 m
Liječnik
220 m
Kafić
120 m
Restoran
10 m
Bar
40 m
Škola/vrtić
470 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00