3+1 nakon rekonstrukcije, blizu mora, parking, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6085
192,500 €
Područje 89 m2
Izgled 3+1
Pod 8/12
More 550 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaju 3+1 stan ukupne površine 89m2, koji se nalazi na osmom katu u izvrsnoj urbanizaciji u Benidormu sa zajedničkim bazenom i parkirnim mjestom. Sastoji se od 2 dvokrevetne sobe, 2 kupaonice, dnevnog boravka s izlazom na otvorenu terasu, odvojene kuhinje s ostavom.

Ova se nekretnina nalazi u visoko cijenjenoj urbanizaciji Benidorma zbog svoje lokacije i prednosti.

Oko njega imate sve vrste usluga kao što su supermarketi (Consum, Mas y Mas), autobusna stanica, restoran (Casa Toni), trgovine svih vrsta, ljekarne i plaža Levante udaljena je 5 minuta hoda.

Ova lokacija je vrlo blizu svih vrsta usluga i trgovina: barova, restorana, ljekarne i više. Također u blizini Sportskog centra L'illa de Benidorm, Sportske palače (Palau D'esports) i javne škole Els Tolls, dječje obrazovne škole, CEIP Gabriela Miróa, škole jezika, kulturnog centra Benidorm, autobusnog kolodvora, marine Avda, Mercadone i još mnogo toga.

Zgrada i urbanizacija s vanjskim bazenom i odličnim zajedničkim prostorijama, spektakularan ulaz u zgradu i vrlo kvalitetno građeno. Prilika da dobijete stan u ovako traženoj zgradi.

Za više informacija, ne ustručavajte se nazvati nas!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru vašeg novog doma je odabir pravog mjesta za vas.

Kat
8
Broj katova
12
Izgled
3+1
Područje
89 m2
Korisna površina
75 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
60 m
Liječnik
400 m
Kafić
110 m
Restoran
70 m
Bar
20 m
Škola/vrtić
340 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00