3 sobe, Apartman na pješačkoj udaljenosti od centra i morske plaže, Alicante, Španjolska

Alicante, Španjolska – ID 6226
109,000 €
Područje 71 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/4
More 2 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam renovirani stan u Alicanteu, u izvrsnom susjedstvu sa svim potrebnim uslugama, javnim prijevozom, supermarketima. Radi se o prizemnoj nekretnini površine 71 m2, kompletno renoviranoj 2014. godine, s novim elektro i vodovodnim instalacijama. Ima 2 velike dvokrevetne sobe, 1 veliku kupaonicu s tušem. velika kuhinja, potpuno opremljena i velika terasa na koju se izlazi iz kuhinje i jedne spavaće sobe. Ovaj apartman se nalazi 2 km od morske plaže i 10 minuta od centra Alicantea. Stan je odmah useljiv, a zbog svoje lokacije izvrsna je opcija za ulaganje.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju

Alicante je najveći i najvažniji grad na Costa Blanci i nešto od njezine neslužbene prijestolnice. Pokrajina Alicante ima otprilike 1,8 milijuna stanovnika. Za posjetitelje Alicante ima nekoliko zanimljivih znamenitosti i savršenu gradsku plažu. Da biste dobili pregled Alicantea, najbolje je otići na veliku planinu u samom središtu grada, na kojoj se nalazi Castello de Santa Barbara. Veliki dvorac, najvažniji spomenik Alicantea, već su izgradili Mauri prije više od 1000 godina, ali je znatno proširen kasnije u 7. stoljeću. Alicante ima sjajnu gradsku plažu. Široka Playa de Postiguet počinje točno u središtu i duga je jedan kilometar. Ljeti je na plaži poprilična gužva, puno veća nego u studenom. U velikoj luci Alicante, točno nasuprot središta grada, nalaze se jahte ukupne vrijednosti nekoliko stotina milijuna eura. Ljubitelji jahti vole ići u Alicante kako bi fotografirali jahte, jer se ovdje možete sasvim približiti brodovima iz snova. U Alicanteu ćete naći mnogo brodova visoke klase. Stari grad Alicante i dalje izgleda vrlo španjolski unatoč brojnim turistima. Cijene u restoranima, tapas barovima i pubovima i dalje su niske. Glavni bulevar (koji se u Španjolskoj naziva Rambla) je Explanada de Espana, koji se proteže paralelno s lukom Alicante. Odmah iza njega u starom gradu nalazi se elegantna gradska vijećnica i poznata katedrala San Nicolas de Bari. Svaki ljubitelj španjolskog načina života svakako bi trebao otići na veliku središnju tržnicu (Mercado) u Alicanteu. Ovdje se nudi samo hrana. Turistima su posebno popularni riblji dio pod zemljom i mesni dio u prizemlju. Izbor voća i povrća je velik, kvaliteta visoka, a cijene niske. Svatko će ovdje pronaći dio onoga što voli.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
71 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
290 m
Liječnik
80 m
Kafić
60 m
Restoran
60 m
Bar
60 m
Škola/vrtić
210 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00