3 sobe, Apartman s panoramskim pogledom na more, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6082
152,000 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
Pod 12/13
More 500 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam stan na visokom katu s pogledom na more u centru Benidorma. Pogodno kao investicija.

Ovaj stan ima površinu od 60 m2 iu izvornom je stanju. Vrlo je praktične raspodjele, sa velikim hodnikom, 2 svijetle i velike sobe, zasebnom kuhinjom sa galerijom, fantastičnim dnevnim boravkom i ostakljenom terasom. Ova nekretnina ima neometan pogled s kojeg možete vidjeti more i otok Benidorm samo 500 m od plaže Levante, okrenut prema jugu. U sklopu zajedničkih prostorija imamo zajednički parking, teren za veslanje i veliki zajednički bazen i zelene površine, te portira. Postoji nekoliko hotela i aparthotela u neposrednoj blizini kao što su Alpha Apartments, Hotel Servigroup Castilla, Hotel Caballo de Oro, Torre d'Oboe Apartments, supermarketi na razini ulice Consum Supermarket, Esperanza Supermarket, Europe Pharmacy 24h Benidorm, Home Holidays. Restorani poput Restaurante Casa Toni, Parrilla Argentina la Salamandra, Home Sushi Benidorm. Blizina turističkih sadržaja. Osim toga, područje ima fantastičnu komunikaciju s javnim autobusima, taksijima, au blizini je i autocesta AP-7.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju

Kat
12
Broj katova
13
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
60 m2
Korisna površina
58 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
90 m
Liječnik
140 m
Kafić
100 m
Restoran
70 m
Bar
60 m
Škola/vrtić
310 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00