3 sobe, Stan u blizini centra, s garažom, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6081
96,000 €
Područje 65 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/4
More 950 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam potpuno renoviran stan u Benidormu. Ima 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu, dnevni boravak s kuhinjom, bazen i parking, portir 24 sata, sav namještaj uključen, prostor sa svim sadržajima, supermarket nekoliko koraka dalje, autobusna stanica na ulici, barovi, stan je renoviran uključujući nove namještaja, smješten na maloj udaljenosti od centra Benidorma i manje od kilometra od morskih plaža Benidorma. Unatoč svojoj ukupnoj površini od 65m2, apartman nudi puno prostora i pruža djelić raja za vaš odmor u Španjolskoj. Zahvaljujući garaži, osigurava praktičnost parkiranja. Stan je također pogodan kao odlična investicija.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
65 m2
Korisna površina
55 m2
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
90 m
Liječnik
210 m
Kafić
80 m
Restoran
60 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
250 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00