3 sobe, višenamjenski stan sa zajedničkim bazenom, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6140
175,000 €
Područje 95 m2
Izgled 3+kk
Pod 4/4
More 750 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vam veliki stan u Benidormu, u izvrsnom susjedstvu sa svim potrebnim uslugama, javnim prijevozom, supermarketima. Riječ je o nekretnini površine 95 m2, s pogledom na zajednički bazen. Ima 2 velike dvokrevetne sobe, 1 veliku kupaonicu s kadom, veliku kuhinju, potpuno opremljenu. Ovaj apartman se nalazi 750m od morske plaže i 10 minuta od centra Benidorma. Stan je odmah useljiv, a zbog svoje lokacije izvrsna je opcija za ulaganje.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju

Ovaj apartman nalazi se u području Rincón de Loix Alto, u zgradi sagrađenoj 2002. godine s velikim igralištem, 2 bazena, teretanom, teniskim terenom i saunom, koje područje Rincón de Loix nudi, slobodno vrijeme, barove, restorani kao što su KFC, Mariano's Bar, pizzeria Duetto ... hoteli poput PALM BEACH BENIDORM, Aparthotel Lux, u blizini Unide supermarketa i ljekarne. Također u blizini bolnice Levante, pomoćne klinike El Rincón de Loix, škole Lope de Vega, Mundomara i Aqualandije.

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
95 m2
Korisna površina
85 m2
Parkiralište
YES
Posao
150 m
Liječnik
640 m
Kafić
150 m
Restoran
220 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
120 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00