4 sobe, Kuća s bazenom i prekrasnom otvorenom terasom, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 12890
159,000 €
Područje 60 m2
Izgled 4+kk
More 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte ovu samostojeću vilu koja nudi udobnost i mir u popularnom rezidencijalnom području Camposol Golf Development. Ova nekretnina okrenuta prema jugu ima 3 spavaće sobe i 2 kupaonice, potpuno opremljenu kuhinju s modernim aparatima i privatni bazen veličine 8x4m². Vila je potpuno opremljena i pruža pogled na otvoreni krajolik i golf teren. Stražnja terasa i privatna krovna terasa pružaju dovoljno prostora za opuštanje i sjedenje na otvorenom. Tu je i parkiralište izvan ceste, zimski vrt i terasa s pogledom na bazen.

Unutrašnjost vile opremljena je stropnim ventilatorima i kaminom, što osigurava udobnost tijekom cijele godine. Vrt je jednostavan za održavanje i nudi mnogo skladišnog prostora.

Imanje se nalazi u mirnom području Camposol, koje je okruženo prekrasnim prirodnim krajolicima i raznim planinskim lancima. Stambeno područje Camposol nudi dva trgovačka centra sa širokim izborom supermarketa, trgovina, veterinara, optičara, frizera, stomatologa, banaka, poštanskih ureda, barova i restorana s raznim kuhinjama, uključujući indijsku, kinesku, španjolsku, englesku, talijansku i bugarsku . Tu su i Dom zdravlja, ljekarna i Društveni dom. Naravno, tu je i golf igralište s 18 rupa te klupska kuća u kojoj se održavaju društvena događanja i glazba uživo.

Camposol je idealno smješten samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarrón. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je 30 minuta vožnje, a zračna luka Alicante otprilike 1 sat. Dođite i iskusite udoban život u ovom prekrasnom dijelu španjolskog sela.

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
60 m2
Zaplet
400 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00