4 sobe, Moderan stan, veliki investicijski potencijal, 50m od mora, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja , Španjolska – ID 12793
199,900 €
Područje 87 m2
Izgled 4+kk
Pod 1/4
More 50 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Izniman, nedavno renoviran stan nudi prekrasnu priliku kako za cjelogodišnji život tako i za investitore. Samo 50 metara od Playa del Cura, ovaj novorenovirani stan s 3 spavaće sobe spreman je za useljenje odmah. Bilo da tražite cjelogodišnji život uz more ili priliku za ulaganje, ovaj stan nudi oboje.

Apartman ima turističku dozvolu, dobru poziciju na domaćim i međunarodnim portalima za odmor i visok povrat investicije. Njegov prostrani raspored koji se sastoji od 3 spavaće sobe, novouređene kuhinje i dnevnog boravka s namještenim balkonom s pogledom na more čini ga odličnom investicijom s visokim potencijalom prinosa. Osim toga, stan je u potpunosti spreman za trenutačno useljenje i nudi pristup osobama smanjene pokretljivosti, osiguravajući život bez prepreka. Ne propustite ovu iznimnu priliku u srcu Torrevieje, pored jedne od najpoznatijih plaža u gradu.

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
87 m2
Korisna površina
82 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00