Samostojeća vila s bazenom u Camposolu, Murcia, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 14696
149,500 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
More 13 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Tražite li idealnu investiciju u Španjolskoj s prekrasnim pogledom i mogućnošću izgradnje privatnog bazena? Više aktualnih ponuda potražite na našoj web stranici Mojenemovitostumore.

Nudimo vam ovu samostojeću vilu sa 2 spavaće sobe, 1 kupaonicom i prostranom okućnicom od 350 m². Nalazi se u popularnom rezidencijalnom području Camposol, koje je traženo zbog svog mira, prekrasnog okruženja i punih gradskih sadržaja.

Ova moderna vila smještena je na parceli s povišenim perimetralnim zidovima kako bi se osigurala privatnost i sigurnost. Na parceli se nalazi pažljivo uređen vrt s popločenom i šljunčanom površinom, gdje su posađene voćke i ukrasno bilje. Vila je djelomično namještena i opremljena kućanskim aparatima, što omogućuje brzo useljenje. U dnevnom boravku je ugrađen kamin na pelete i klima uređaj koji će osigurati udobnost tijekom cijele godine.

I kuhinja i kupaonica nedavno su renovirane i zadovoljavaju moderne standarde. Kuhinja je opremljena ugradbenim ormarićima i kvalitetnim uređajima, uključujući ploču za kuhanje, pećnicu i hladnjak. Glavni stambeni prostor je orijentiran na jugozapad, što osigurava ugodnu sunčevu svjetlost tijekom cijelog dana.

Vanjski dio kuće upotpunjuje prekrasna natkrivena terasa sa sjenicom ispod koje se nalazi jacuzzi, idealan za opuštanje u privatnosti vašeg vrta. Osim toga, vrt je dovoljno velik za smještaj privatnog bazena po vašem izboru. Tu je i veliki dvostruki nadstrešnica za parkiranje dva automobila i prostor za dodatna sjedenja na otvorenom ili roštiljanje.

Nekretnina također uključuje podrumski prostor koji se trenutno koristi kao skladišni prostor, ali se može prilagoditi za daljnju upotrebu prema vašim potrebama - na primjer kao radionica, igraonica ili fitness studio.

Stambeno područje Camposol nalazi se u slikovitoj dolini okruženoj prekrasnim planinama i otvorenim krajolikom. Zahvaljujući svom položaju u ovoj prirodnoj lokaciji, Camposol nudi mirno okruženje za život i rekreaciju. Prostor je opremljen svom potrebnom infrastrukturom. Postoje dva trgovačka centra sa širokom ponudom trgovina, ljekarni, medicinskih ustanova, veterinarskih i drugih usluga. Također ćete pronaći brojne restorane i barove s kuhinjama iz cijelog svijeta, uključujući španjolsku, indijsku, kinesku, talijansku i englesku.

Jedna od glavnih atrakcija je golf teren s 18 rupa s klupskom zgradom, koji ugošćuje razna društvena događanja, živu glazbu i golf turnire. Za obitelji s djecom ili one željne aktivnog načina života, tu je širok izbor sportskih i rekreacijskih aktivnosti.

Camposol je vrlo pristupačan zbog blizine autocesta i međunarodnih zračnih luka. Prekrasne mediteranske plaže Puerto de Mazarrón i njegova slikovita luka udaljeni su samo 15 minuta vožnje. Zračna luka Corvera (Murcia) udaljena je samo 30 minuta vožnje, a Međunarodna zračna luka Alicante nešto više od sat vremena. Zahvaljujući ovim izvrsnim prijevoznim mogućnostima, lako je putovati kako u obližnje gradove tako i u inozemstvo.

Ulaganje u nekretnine u Španjolskoj posljednjih je godina postalo sve popularnije zbog ugodne klime, nižih troškova života i visoke kvalitete života. Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina uz more na popularnim lokacijama kao što su Camposol, Mazarrón ili Costa Blanca. Pružamo sveobuhvatne usluge od pravnih savjeta do administrativne podrške kako bismo osigurali da cijeli proces kupnje teče glatko i bez muke.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i detaljnom poznavanju tržišta, pomoći ćemo Vam pronaći pravu nekretninu prema Vašim specifičnim zahtjevima i preferencijama. Kontaktirajte nas i pronaći ćemo za Vas idealnu kuću, vilu ili apartman u srcu sunčane Španjolske.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Zaplet
350 m2
Korisna površina
58 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00