Kuća 3 sobe s krovnom terasom Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 12891
129,995 €
Područje 60 m2
Izgled 2+kk
More 18 000 m
Stanje Gotovo

Kuća 3 sobe s krovnom terasom Camposol, Španjolska

Nudimo vam jedinstvenu priliku za kupnju samostojeće vile u poželjnom stambenom području Camposol. Ova prekrasna vila nalazi se u mirnom dijelu naselja i orijentirana je na jug što jamči cjelodnevnu osunčanost.

Nekretnina sa izgrađenom površinom od 60 m² nalazi se na parceli od 350 m². Kuća je tlocrtno trosobna, što znači da ćete naći dvije komforne spavaće sobe i jedno nadstandardno kupatilo. Cijela kuća je opremljena modernom bijelom tehnikom i odmah je useljiva.

Vila nudi dovoljno prostora za ugradnju privatnog bazena gdje možete uživati u ljetnom osvježenju. S prednje terase pruža se prekrasan pogled na vrt, a otvoreni pogledi na okolni krajolik osigurat će vam osjećaj potpunog mira i privatnosti.

Oprema uključuje klima uređaj i stropne ventilatore za maksimalnu udobnost u vrućim ljetnim mjesecima, kamin i centralno grijanje koje će osigurati ugodnu atmosferu u zimskim mjesecima. Sastavni dio je i privatna krovna terasa na kojoj možete uživati u mirnim večerima pod zvijezdama.

Kuća je okružena vrtom koji je jednostavan za održavanje i pruža puno prostora za odmor i ukrasno bilje. Tu je i donja zgrada, idealna za sezonsko skladištenje i parking izvan ceste za vašu udobnost.

Za sigurnost se brinu rešetke i mrežice protiv muha, tako da u unutarnjim i vanjskim prostorima možete uživati u miru bez neželjenih posjetitelja.

Nekretnina se nalazi u popularnoj rezidencijalnoj četvrti Camposol Golf Development, koja nudi sve potrebne sadržaje - od dva trgovačka centra s raznim supermarketima, do veterinara, optičara, frizera, zubara, banaka, poštanskih ureda, barova i restorana, do Dom zdravlja, ljekarna i Dom kulture. Naravno, tu je i golf teren s 18 rupa te klupska zgrada u kojoj se održavaju razna društvena događanja i glazba uživo.

Lokacija je još jedan veliki plus - prekrasne mediteranske plaže i luka Puerto de Mazarron udaljeni su samo 15 minuta vožnje automobilom. Zračna luka Corvera (Murcia) udaljena je 30 minuta vožnje, a do Alicantea možete stići za samo sat vremena.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili da dogovorimo razgledavanje ove sjajne nekretnine u Camposolu, gdje možete uživati u suncu, opuštanju i kvalitetnom životu u prekrasnom okruženju.

Broj katova
1
Izgled
2+kk
Područje
60 m2
Zaplet
350 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00