Kuća sa 3 sobe, nekoliko koraka od plaže u prelepom letovalištu Pefkochori, Grčka

Pefkochori, Grčka – ID 10148
180,000 €
Područje 76 m2
Izgled 3+kk
More 90 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Kuća od 76 m2 u uspješnom gradu Pefkochori u fantastičnom kompleksu kuća uključujući mali vrt za boravak na otvorenom. Kuća ima 76 m2 stambene površine i izgrađena je 1996. godine, tlocrtno se sastoji od 2 etaže. U tlocrtu imamo 2 etaže sa 2 spavaće sobe i 2 kupaonice, kuharskom kuhinjom i dnevnim boravkom sa izlazom na terasu. Ovo je izvrstan dom koji se nudi po nevjerojatnoj cijeni. Vlasnici kuću ostavljaju kompletno namještenu i sa svom strujom. Pješice do plaže ima samo 90 m i blizu je gradskih i gradskih sadržaja.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Pefkochori je drevno selo s bijelo okrečenim kućama okruženim nasadima citrusa i maslina koje se proteže do popularnog odmarališta Toroni Bay. Ljeti turiste privlače mogućnosti ronjenja, parasailinga, ali i šetnje i pogledi na zalazak sunca iz restorana ili tradicionalnih konoba koje nude mediteranske delicije. Navečer se u barovima i klubovima organiziraju glazbeni nastupi s grčkom i srpskom glazbom. Opcije za kupnju uključuju trgovine koje prodaju ručno rađene suvenire poput nakita i likera od limuna.

Pefkochori, što znači "borovo selo", je turističko mjesto smješteno na jugoistoku poluotoka Halkidiki u Grčkoj. Pefkohori je dobio ime po borovima kojih ima u izobilju u planinama ovog područja. Broj stanovnika u 2011. bio je 1931. Pefkochori se nalazi na sjeveroistočnoj obali poluotoka, 3 km jugoistočno od Chaniotisa, 4 km sjeverno od Agia Paraskevi i 92 km jugoistočno od Soluna.

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
76 m2
Zaplet
38 m2
Korisna površina
76 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
76 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00