Namješten 4+1, sve usluge nadohvat ruke, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6101
167,000 €
Područje 93 m2
Izgled 4+1
Pod 5/8
More 800 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo na prodaju 4+1 u centru Benidorma, u dobrom stanju. Stambena površina 90 m² podijeljena na dnevni boravak/blagovaonu sa izlazom na ostakljenu terasu od 5 m2 i pogledom na ulicu, tri spavaće sobe sa ugradbenim ormarima, komplet kupatilo sa tuš kadom, odvojenu kuhinju sa galerijom, stan je prodaje se namješteno.

Zgrada je na izvrsnoj lokaciji u srcu Benidorma sa svim uslugama nadohvat ruke, kao što su supermarketi, gradske vijećnice, banke, škole, medicinski centar Tomás Ortuño i specijalni centar Foyetes, park Igüera i Foietes, bolnica Clinica Benidorm, ljekarne, kafići , Autobusna postaja. Pet minuta hoda od tri plaže (Playa de Levante, Playa de Mal Pas i Playa de Poniente).

Za više informacija, ne ustručavajte se kontaktirati nas, obavijestit ćemo vas bez obveze.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru vašeg novog doma je odabir pravog mjesta za vas.

Kat
5
Broj katova
8
Izgled
4+1
Područje
93 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
YES
Posao
100 m
Liječnik
60 m
Kafić
30 m
Restoran
10 m
Bar
30 m
Škola/vrtić
260 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00