Novogradnja 4+1 sa pogledom na more, velika terasa, Neos Marmaras,

Neos Marmaras, Grčka – ID 4980
155,000 €
Područje 80 m2
Izgled 4+1
Pod 1/3
More 1 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo novoizgrađeni stan dostupan 4+1, veličina 80 m2 + 20 m2 balkon, koji se nalazi na odličnoj lokaciji Neos Marmaras, Sitonija, Halkidiki, Raspored: kuhinja, dnevni boravak, 3 spavaće sobe, kupatilo sa toaletom, prostran balkon sa pogledom na more . Stan se nalazi u prizemlju.

U kući su postavljeni solarni paneli, grijanje je na plin čak i preko solarnih panela, a postavljena je i klimatizacija.

Radi se o potpuno novoj kući, građenoj novim tehnologijama, suvremenim kvalitetnim materijalima. Imanje se nalazi u mirnom, osamljenom dijelu, u blizini grada, supermarketa, konoba, barova i zabavnih sadržaja.

Zgrada je u potpunosti opremljena svim sustavima - grijanje, klimatizacija, solarni paneli, sve komunalije. Kuća je spremna za korištenje tijekom cijele godine.

Izvrsna opcija za investiciju, naknadnu prodaju, najam, kako za kratkoročni tako i za dugoročni najam. Na zahtjev, kuća se može podijeliti na manje apartmane za iznajmljivanje.

Samo 1000 metara od mora.

Odlična ponuda, topla preporuka!

Odmaralište Neos Marmaras smješteno je na stjenovitom rtu okruženo dvjema popularnim plažama, obje nanizane ribljim barovima i restoranima. Staze kroz borovu šumu vode do brežuljaka s vidikovcem na vrhu Dragondelis i drevnom bizantskom planinskom selu Partenonas. Ljetnu sezonu karakteriziraju pučke fešte sa živom glazbom i uličnim paradama. Posjetitelji brodova uživaju u kupanju na nenaseljenom otoku Kelifos.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
4+1
Pogled na more
YES
Područje
80 m2
Korisna površina
70.4 m2
Terasa
YES
Posao
290 m
Liječnik
80 m
Kafić
120 m
Restoran
70 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
200 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00