Polihrono, oprema stan 3s

Polychrono, Grčka – ID 9237
145,000 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 250 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Stan za ljetni ili stalni život u uspješnom gradu Polychrono. Ima dva balkona, dvije spavaće sobe, potpuno opremljenu kupaonicu i kuhinju s dnevnim boravkom i sve to na površini od 60 m2 stambene površine. Uz prodaju vlasnicima ostaje sav namještaj i električni uređaji. Šupa je izgrađena 2004. godine iu izvornom je stanju. Šetnja do plaže je 250 metara, a shopping je također hoda.

Polihrono je obalni grad na kojem se nekada nalazio antički grad Neapolis. Iskopani ostaci uključuju akropolu na brdu i ranokršćansku crkvu s mramornim stupovima. U Malom folklornom muzeju izloženi su tekstil, alati i povijesni dokumenti. Mlin smješten među šumom i borovima otkriva nam kako se u prošlosti tiještilo maslinovo ulje. Uz obalu se mogu unajmiti čamci i vodeni skuteri, a duž obale se nalaze barovi i riblji restorani.

Ako ste zainteresirani za više informacija ili obilazak ove nekretnine, slobodno nas kontaktirajte. Ova nekretnina obećava unosan povrat vaše investicije i iznimno iskustvo.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Korisna površina
60 m2
Posao
120 m
Liječnik
130 m
Kafić
10 m
Restoran
10 m
Bar
300 m
Škola/vrtić
190 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00