Prekrasna vila s 4 spavaće sobe i bazenom

Mazarrón, Španjolska – ID 13075
305,000 €
Područje 130 m2
Izgled 4+kk
More 9 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam veliku vilu na prodaju, smještenu u prekrasnom okruženju Mazarrona. Ova jedinstvena nekretnina nudi udobnost i sve pogodnosti koje trebate za luksuzan život ili kao izvrsnu investiciju za najam.

Ova vila s 4 spavaće sobe uključuje tri prostrane spavaće sobe i tri kupaonice. Glavna spavaća soba ima izravan pristup vrtu. Ukupna izgrađena površina iznosi 130 m² i prostire se na ravnoj parceli od 1000 m², pružajući dovoljno prostora za opuštanje i zabavu.

Vila se može pohvaliti privatnim bazenom od 8x4 m², gdje možete uživati u opuštajućim trenucima pod španjolskim suncem. Klima uređaj, stropni ventilatori i peć na drva osiguravaju udobnost tijekom svih godišnjih doba. Nekretnina je potpuno namještena i ima dvostruka stakla i mreže protiv komaca.

Ima veliki parking s nadstrešnicom i natkrivenom terasom s prekrasnim pogledom na bazen i vrt. Privatna terasa na krovu savršena je za opuštanje uz osvježavajuće piće u ruci. Uz bazen se nalazi velika sjenica za blagovanje u hladu i vanjski bar s još jednom sjenicom gdje možete ugostiti obiteljska i prijateljska okupljanja.

Imanje također ima razne voćke uključujući naranče, limune i grejp. Velika šupa za drva s pomoćnim prostorom i spremištem za cjepanice pružaju obilje prostora za pohranu svih vaših potreba.

Vila nudi prekrasan pogled na planine i nalazi se u mirnom rezidencijalnom području Rusticana, s ukupno 23 kuće. Ovo je izvrsna prilika za kupnju nekretnine na sunčanom jugu Španjolske gdje ćete moći uživati u prekrasnim plažama Puerto de Mazarrón i opuštenom španjolskom stilu života.

Mazarrón je tradicionalno odredište na plaži s više od 35 km obale, od koje je većina još uvijek netaknuta. Brojne plaže u zaljevu Mazarrón nagrađene su Plavom zastavom za kvalitetu kupanja i usluge. Plaže kao što su Bahía, Bolnuevo, Castellar, Nares i Rihuete imaju Q certifikat za kvalitetu.

Za ljubitelje vodenih sportova, Mazarrón nudi širok izbor aktivnosti kao što su jedrenje, ribolov i ronjenje. Najbliža zračna luka, Corvera, udaljena je nešto više od 30 minuta vožnje, što je pogodno za putovanje.

Ova luksuzna vila idealna je za one koji traže miran dom u blizini mora ili izvrsnu investicijsku priliku. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija!

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
130 m2
Zaplet
1000 m2
Korisna površina
130 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
130 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00