prostrana seoska kuća 6 soba, velika parcela, El Raiguero

Totana, Španjolska – ID 5458
292,995 €
Područje 17500 m2
Izgled 6+kk
More 37 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vam na prodaju sjajnu kuću koja se nalazi u El Raigueru, malom selu između El Paretona i Totane, to je prekrasna prostrana seoska kuća izgrađena prije 16 godina i može se pohvaliti nevjerojatnim panoramskim pogledom na planine i prirodu.

U prostrani svijetli i prozračni salon ulazi se kroz stajska ulazna vrata. U stražnjem dijelu sobe nalaze se dvostruka staklena vrata koja se otvaraju na stražnju terasu sa slikovitim pogledom na vrt i planine. Iz dnevnog boravka s desne strane, vrata vode u spavaće sobe 1,2,3,4 i obiteljsku kupaonicu.

Glavna spavaća soba ima dvorišna vrata koja vode na terasu i ima garderobu s puno prostora za pohranu i vlastitu kupaonicu. Spavaće sobe 2, 3 i 4 su dvokrevetne s ugradbenim ormarima, od kojih dvije imaju dvorišna vrata koja vode na prednju terasu s pogledom na vrt. Obiteljska kupaonica sastoji se od WC-a, kade s tušem, umivaonika.

Kuhinja je potpuno opremljena, prostrana i prozračna s nizom kremastih ormarića upotpunjenih granitnim radnim pločama. U sredini kuhinje nalazi se otok s električnom pećnicom s ventilatorom i električnom indukcijskom pločom s napom. Na drugom kraju kuhinje je prozor s pogledom na stražnji vrt i planine. Vrata vode u pomoćnu prostoriju s granitnom radnom pločom, u kojoj se nalazi niz bijele tehnike uključujući perilicu rublja. Vrata iz ostave vode u prostranu 5. spavaću sobu, koja se može koristiti kao apartman za bake/tinejdžere, ima tuš kabinu i pogled na stražnji vrt, a također ima svoj zasebni ulaz. Desno od kuhinje je odvojena blagovaonica s pogledom na stražnji vrt i tuš kabina s WC-om.

Na vanjskom prednjem dijelu imanja nalaze se ulazna vrata, prednji trijem idealan za opuštanje i uživanje u mediteranskoj klimi/ i vrt te prilaz za 6 automobila. Sa stražnje strane imanja je terasa idealna za objedovanje na otvorenom s pogledom na vrt i udaljene planine. Na zemljištu površine 17.500 m2 ima dovoljno prostora za korištenje parcele po želji; idealno za uzgoj konja ili stoke plus prostor za bazen i teniski teren. Zgrada ima sve cjevovode za instalaciju centralnog grijanja i zasebnu građevinsku parcelu površine 248 m2 sa temeljima za još jednu kuću za koju je potrebna građevinska dozvola.

Zapanjujuće seosko imanje koje morate vidjeti.

Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Međunarodna zračna luka Región de Murcia udaljena je otprilike 29 km.

Broj katova
1
Izgled
6+kk
Područje
17500 m2
Zaplet
17498 m2
Korisna površina
17497 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
17495 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00