Prostrane 3 sobe, nekoliko koraka od plaže i šetališta, vrhunska cijena, Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Španjolska – ID 5345
Područje 65 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/2
More 140 m
Stanje Gotovo

Uživajte u obali, plaži i šetalištu ulažući u ovaj potpuno namješten stan koji nije potrebno održavati u luci Mazarron! Blizu plaže i sadržaja, ova bi nekretnina bila izvrstan dom za najam ili stalni dom.

Nekretnina uključuje:

Prostrana i svijetla blagovaona/dnevni boravak dva u jedan. Ova soba ima instaliranu klimatizaciju koja vas hladi tijekom toplijih mjeseci i opremljena je prema visokim standardima.

Ugrađena kuhinja s puno prostora za pohranu i bijela tehnika uključena u cijenu.

Unutarnja terasa na koju se izlazi iz kuhinje.

Dvije spavaće sobe osvijetljene s puno prirodnog svjetla. Jedna spavaća soba sadrži praktičan ugradbeni ormar.

Kupaonica s kadom za opuštanje nakon dugog dana.

Ne propustite ovu nevjerojatnu nekretninu!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Posebnost Mazarrona su njegove nesvakidašnje plaže: plaža Bolnuevo, Playa del Castellar, plaža Nares i Playa de Rihuete, da spomenemo samo neke od točaka koje se nižu duž 35 km uglavnom netaknute obale. Ako želite ostati aktivni, u ponudi su brojni vodeni sportovi, poput jedrenja, ronjenja i ribolova.

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
65 m2
Korisna površina
64 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
20 m
Liječnik
110 m
Kafić
10 m
Restoran
10 m
Bar
120 m
Škola/vrtić
80 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00