Sjajan penthouse s pogledom na more, Torrevieja - Torreblanca, Španjolska

Torrevieja-Torreblanca , Španjolska – ID 12784
117,260 €
Područje 58 m2
Izgled 2+1
Pod 2/2
More 1 500 m
Stanje Gotovo

Penthouse s jednom spavaćom sobom, prekrasnim pogledom na more i privatnim solarijem!

Ovaj zapanjujući penthouse u području Torreblanca, nedaleko od La Mata, nudi izvanredno životno iskustvo s panoramskim pogledom na more.

Penthouse je orijentiran na jugoistok i sunce obasjava svaki kutak tijekom cijelog dana. S velike terase možete uživati u čistom i fascinantnom pogledu na Sredozemno more i krajolik Aromaparka.

Glavna soba je vaše utočište, idealno za opuštanje nakon dana punog aktivnosti. Tu je i potpuno opremljena kupaonica i potpuno opremljena odvojena kuhinja.

Za Vašu udobnost u bilo koje doba godine, penthouse je opremljen klima uređajem.

Ipak, vrhunac ove nekretnine je privatni solarij gdje možete uživati u prekrasnom pogledu na more i morskom povjetarcu u potpunoj privatnosti. Bilo da se sunčate, roštiljate s prijateljima ili samo promatrate zvijezde, ovaj će prostor postati vaše omiljeno utočište.

Nekretnina se nalazi u dobro održavanom stambenom kompleksu sa sadržajima kao što su zajednički bazen i vrtovi.

Ne propustite priliku ostvariti svoje mediteranske snove. Kontaktirajte nas danas da dogovorimo razgledavanje i otkrijemo sve prednosti ove nekretnine!

Torrevieja je popularno turističko mjesto i grad u pokrajini Alicante na južnoj obali Costa Blance. Grad je treći po veličini u svojoj pokrajini nakon Alicantea i Elchea. Ovo ljetovalište je popularno zbog svoje povoljne mediteranske klime, prekrasnih pješčanih plaža i brojnih slanih jezera i laguna u okolici.

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
2+1
Pogled na more
YES
Područje
58 m2
Korisna površina
51 m2
Terasa
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00