3 sobe, Obiteljska kuća s bazenom, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 13116
169,000 €
Područje 400 m2
Izgled 3+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo

3 sobe, Obiteljska kuća s bazenom, Camposol, Španjolska

Nevjerojatna nekretnina u klasičnom stilu na prodaju u Camposolu! Ova kuća na uglu od 400 m² ima 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu, privatni bazen i solarij na krovu s panoramskim pogledom. Ova vila u stilu Clasico u Camposolu kompletan je paket. Na odličnoj lokaciji, s prekrasnim vanjskim prostorom, nevjerojatnim pogledom i zadivljujućim interijerom, ovu nekretninu ne smijete propustiti.

Nekretnina uključuje:

- Ispred objekta nalazi se velika natkrivena terasa. Odavde možete uživati u nevjerojatnom pogledu bez obzira na vremenske prilike.

- Dnevni boravak, dovoljno prostran da u njega stane namještaj i stol za blagovanje.

- Kuhinja s puno radne ploče i prostora za pohranu za vašu udobnost.

- Stražnja terasa sa stepenicama koje vode do krovnog solarija s kojeg se pruža širok pogled na okolicu.

- 2 spavaće sobe sa ugradbenim ormarima i prostorom za dodatni namještaj.

Jednako atraktivan i luksuzan je vanjski dio posjeda koji uključuje privatni bazen dimenzija 8x4 m, a ostatak vanjske parcele prekriven je estetski dekorativnim šljunkom. Također postoje odvojena vrata za vozila i prilaz sa stražnje strane posjeda.

Mjesto:

Ova nekretnina idealna je za ljubitelje golfa jer se nalazi u sve popularnijem rezidencijalnom golf području Camposol. Camposol se nalazi na Costa Calida, u idiličnom susjedstvu u Murciji, u Španjolskoj, okružen planinama i prekrasnim pogledom na krajolik. U roku od 15 minuta vožnje naći ćete se na prekrasnim plažama i prekrasnoj luci Puerto de Mazarron ili iskoristiti trgovačke centre, golf i dječja igrališta koja pružaju zabavu za cijelu obitelj u Camposolu. Ako želite putovati dalje, Nacionalna zračna luka Murcia udaljena je samo 30 minuta vožnje.

Nemojte se ustručavati kontaktirati nas kako bismo dogovorili razgledavanje ove iznimne nekretnine već danas!

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
400 m2
Zaplet
400 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00