3 sobe s parkirnim mjestom, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 12802
150,000 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 1 500 m
Stanje Gotovo

Nudimo ekskluzivan i opremljen apartman u prizemlju na jugu u sve popularnijem području Torrevieja Torrejón. Ovaj prostrani apartman ima površinu od 60 m2, a nudi i terasu od 30 m2 na kojoj možete uživati u sunčevim zrakama. Nalazi se samo 1500 metara od plaže, što ga čini idealnim mjestom za one koji žele život uz more.

Oprema ovog stana nije zaostala: 2 spavaće sobe, kupaonica, opremljena kuhinja. Interijer je osvježavajući i svijetao zahvaljujući visokim stropovima i obilju prirodnog svjetla koje struji kroz prozore. Osim toga, zasigurno će vas oduševiti udobnost klima uređaja, ugradbenih ormara i modernog grijanja.

Lokacija okrenuta prema jugu jamči sunce tijekom cijelog dana, a vanjska terasa odlično je mjesto za opuštanje s obitelji ili prijateljima. Zahvaljujući PMR pristupu stan je pogodan i za osobe s ograničenom pokretljivošću. Osim toga, stan uključuje i parkirno mjesto, što je veliki plus u ovom prostoru.

Susjedstvo nudi sve potrebne sadržaje i usluge na dohvat ruke: od škola i trgovačkih centara do medicinskih ustanova i restorana. U blizini se nalaze i golf tereni te prekrasni parkovi idealni za provođenje slobodnog vremena s obitelji.

Ako tražite moderan i udoban stan na jugu na izvrsnoj lokaciji, ovo je vaša prilika. Ne zaboravite nas pitati za više informacija ili dogovoriti obilazak!

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Korisna površina
52.8 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00