Dvokatni bungalov u rezidencijalnom području Isla Verde, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 14788
179,000 €
Područje 75 m2
Izgled 3+kk
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Idealan dom na mirnom i sigurnom mjestu blizu mora. Ovaj veličanstveni dvoetažni bungalov od 71 m² na ekskluzivnoj lokaciji Isla Verde nudi udobnost, stil i moderne pogodnosti.

Nekretnina je renovirana i opremljena za maksimalan komfor. Zbog svoje istočne orijentacije pruža svijetlo i prozračno okruženje, idealno za cjelogodišnji život kao i za investicije, jer posjeduje turističku dozvolu za kratkoročni najam.

Bungalov nudi u prizemlju prostrani dnevni boravak s američkom kuhinjom, kompletnu kupaonicu i svijetli ostakljeni hodnik.

Na prvom katu nalaze se dvije velike spavaće sobe i kupaonica s kadom. Vanjski dio uključuje veliku terasu s pergolom, idealnu za opuštanje ili blagovanje na otvorenom, te prostor za roštilj sa sudoperom.

Sa terase se direktno pristupa bazenu.

Nekretnina je opremljena sigurnosnim elementima kao što su rešetke i električne rolete te modernim sustavom rasvjete sa štednim žaruljama. Podno grijanje i klima uređaji na obje etaže osiguravaju maksimalan komfor tijekom cijele godine.

Torrevieja, grad smješten u pokrajini Alicante, poznat je po prekrasnim plažama, poput Playa del Cura i Playa de los Locos, te jedinstvenoj prirodnoj ljepoti slanih laguna La Mata i Torrevieja. Ove lagune poznate su po svojim ljekovitim svojstvima i ljepoti koja privlači turiste i stanovnike.

Torrevieja ima bogatu kulturnu ponudu, uključujući koncerte, festivale i muzeje kao što je Museo del Mar y de la Sal, gdje možete saznati više o povijesti grada i njegovoj povezanosti s morem i rudarstvom soli. Grad nudi modernu infrastrukturu kao što su trgovački centri Habaneras, bolnice, škole i sportski objekti, uključujući Palacio de los Deportes. Za ljubitelje sporta, mjesna luka i sportski klubovi također su idealni.

Torrevieja je dobro dostupna zbog blizine međunarodne zračne luke Alicante-Elche, koja je udaljena oko 40 minuta vožnje. Također postoje dobre prometne veze s ostatkom regije putem autobusa i autocesta.

Vlasništvo nad nekretninama u Španjolskoj, posebno u obalnim područjima kao što je Torrevieja, nudi atraktivne pogodnosti, uključujući stabilnu klimu, dugu turističku sezonu i dobre mogućnosti ulaganja. Zahvaljujući velikom interesu turista za područje Costa Blance, svoju nekretninu možete jednostavno iznajmiti i ostvariti stabilan prihod.

Osim toga, Španjolska nudi jednostavan postupak kupnje nekretnina za strane ulagače i pravnu zaštitu. Ova lokacija također je atraktivna za dugoročno stanovanje zbog blizine usluga, plaža i kulturnog života.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na najboljim lokacijama uz more u Španjolskoj. Pružamo potpunu uslugu uključujući pravne savjete i administrativnu podršku kako bismo osigurali nesmetan i siguran proces kupnje. Bilo da tražite drugi dom uz more ili priliku za ulaganje, pomoći ćemo vam pronaći idealan dom koji će zadovoljiti vaše zahtjeve.

Kontaktirajte nas danas za više informacija ili da dogovorite osobno razgledavanje ovog prekrasnog bungalova u Torrevieji. Ako ova ponuda ne ispuni vaša očekivanja, rado ćemo pronaći druge nekretnine za vas u skladu s vašim specifičnim zahtjevima u području Torrevieje ili na drugim prekrasnim lokacijama na obali Španjolske!

Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
75 m2
Zaplet
80 m2
Korisna površina
71 m2
Terasa
54 m2
Bazen
YES
Izgrađeno područje
35 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00