Luksuzni apartmani na prodaju s bazenom i spektakularnim pogledom u srcu Costa del Sol

Málaga, Španjolska – ID 14482
U ovom kompleksu ima još 2 jedinice

Predstavljamo vam apartmane za prodaju na Costa del Sol

Smješten u srcu Costa del Sol, ovaj luksuzni kompleks nudi svijetle i prostrane stanove u rasponu od 83,3 m² do 103,15 m² . Savršeno je smješten u okolnom selu i pruža panoramski pogled na golf teren, obalu i planine, a neki apartmani čak gledaju na more. Ulaganje u ovaj projekt nudi ne samo izvrsnu lokaciju, već i jedinstvene pogodnosti, kao što su prostrane terase okrenute prema jugozapadu ili zapadu u rasponu od 26,6 m² do 101,31 m² , privatni vrtovi i krovni solariji. Projekt karakterizira visoka kvaliteta gradnje u skladu s europskim standardima gradnje i suvremena oprema koja zadovoljava zahtjeve i najzahtjevnijih klijenata.

Projekt uključuje zajednički bazen, privatne stambene prostore i rješenja za uštedu energije, uključujući solarne panele, toplinsku i zvučnu izolaciju te sustav prirodne ventilacije. Svi apartmani su opremljeni klima uređajem/grijanjem i potpuno opremljenim kupaonicama s tuš paravanom i ogledalom. Kuhinja po mjeri opremljena je modernim uređajima, uključujući staklokeramičku ploču za kuhanje, pećnicu i hladnjak. Svaki apartman ima i privatno parkirno mjesto s predinstaliranom punionicom za električne automobile.

Projekt uključuje 36 apartmana i penthousea s 2 i 3 spavaće sobe i dnevnim boravkom otvorenog koncepta s integriranom kuhinjom i 2 kupaonice. Sve kuće imaju prekrasan panoramski pogled na golf teren, obalu i planine.

Stanovi su dobili energetski certifikat B razreda koji osigurava visoku energetsku učinkovitost.

Cijene kreću od 310.000 eura . Ne propustite ovu priliku za ulaganje u luksuznu nekretninu na Costa del Sol! Kontaktirajte nas za više informacija i dogovor o obilasku.

Datum završetka:

  • Faza 1 : lipanj 2024. (Blok 1 – rasprodan) i listopad 2024. (Blok 2).
  • 2. faza : studeni 2025. (3. blok).

Projekt se nalazi samo nekoliko minuta od plaža (3 km) i 42 km od zračne luke, ima sve pogodnosti Costa del Sol. Ovaj luksuzni projekt idealan je izbor za ljubitelje golfa koji cijene izravan pogled na teren i odlične uvjete za igru. U isto vrijeme, udaljen je samo nekoliko minuta od prekrasnih plaža Costa del Sol, tako da možete udobno kombinirati sport i opuštanje uz more.

Zašto ulagati u nekretnine u Španjolskoj?

Ulaganje u nekretnine u Španjolskoj se isplati iz više razloga. Španjolska nudi stabilno i rastuće tržište nekretnina koje je idealno za dugoročna ulaganja. Cijene nekretnina i dalje su povoljne u usporedbi s drugim europskim destinacijama, što znači veliku priliku za povećanje vrijednosti ulaganja. Zahvaljujući povoljnoj cjelogodišnjoj klimi i velikoj turističkoj privlačnosti, Španjolska je jedno od najpopularnijih odredišta u Europi, što povećava potražnju za kratkoročnim najmom. Osim toga, postoje vrlo povoljni uvjeti za dobivanje rezidencijalnog statusa prilikom ulaganja u nekretnine, što donosi porezne i druge pogodnosti.

Moje Nemovost u Moře vaš je pouzdan partner za ulaganja u strane nekretnine. Već više od 10 godina pomažemo našim klijentima pronaći svoj dom iz snova uz more i pružamo kompletnu uslugu od odabira nekretnine do upravljanja investicijom. Radimo samo s provjerenim programerima i nudimo nekretnine izravno iz izvora, što osigurava najbolje cijene na tržištu. Zahvaljujući našem iskustvu i individualnom pristupu, imamo više od 1000 zadovoljnih klijenata koji uživaju u luksuznom stilu života uz more. My Property by the Sea vaše je jamstvo sigurnog i isplativog ulaganja u nekretnine na Costa del Solu i drugim atraktivnim destinacijama.

Jedinice u kompleksu

Pogled na more
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00