Neodoljiva vila u Camposolu, Španjolska - Vaš dom iz snova od tvrtke kojoj se najviše vjeruje!

Camposol, Španjolska – ID 12877
254,995 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
More 17 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo vodeća tvrtka na tržištu, tvrtka kojoj se najviše vjeruje koja vam predstavlja izuzetnu ponudu obiteljske vile u sunčanom gradiću Camposol u Španjolskoj.

Ova samostojeća vila sa 3 sobe i izgrađenom površinom od 86 m² nalazi se na parceli od 600 m². Vila je prizemna, građena kvalitetnom ciglom, te je u vrlo dobrom stanju. Nudi prostran i svijetao dnevni boravak, povezan s modernom kuhinjom, koja je u potpunosti opremljena svim potrebnim uređajima. Dvije udobne spavaće sobe pružaju dovoljno privatnosti i odmora za cijelu obitelj.

Vila ima prekrasnu terasu, idealnu za sjedenje na otvorenom i roštiljanje s prijateljima ili obitelji. Na imanju također postoji dovoljno parkirnog prostora, što osigurava udobnost i sigurnost za vaša vozila.

Camposol, smješten na obali Costa Calide u Murciji, popularno je mjesto za miran i udoban život. Okolica se može pohvaliti prekrasnom prirodom, golf terenom i svim sadržajima. Blizina trgovačkih centara, supermarketa, medicinskih usluga, restorana i barova osigurava visoku kvalitetu života.

Zahvaljujući idealnom položaju, ova vila nije samo savršeno mjesto za stalni boravak, već i odlična prilika za ulaganje. Ne propustite priliku posjedovati nekretninu u jednoj od najpoželjnijih regija Španjolske.

Vjerujemo da će ova ponuda ispuniti vaša očekivanja i pružiti vam idealan dom o kakvom ste oduvijek sanjali.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas danas za više informacija i dogovor o obilasku!

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
86 m2
Zaplet
600 m2
Korisna površina
86 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
86 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00