Prostrana kuća s 3 spavaće sobe i zajedničkim bazenom

Camposol, Španjolska – ID 13121
129,995 €
Područje 55 m2
Izgled 3+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam mogućnost kupnje kuće u stilu Clasico sa zajedničkim bazenom u mirnom dijelu Camposol Golf Developmenta. Ova nekretnina ima dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Prednja terasa i bočni vrt pružaju dovoljno prostora za sjedenje i opuštanje. Kuća je opremljena krovnim solarijem s prekrasnim pogledom, idealnim za cjelodnevno opuštanje.

U interijeru se nalazi etažno plinsko grijanje koje osigurava ugodnu klimu tijekom hladnijih mjeseci. Ugrađeni su modernizirani prozori i protuprovalna vrata, rešetke i komarnici. Nekretnina je nenamještena. Klima uređaj i stropni ventilatori doprinose udobnosti u toplim ljetnim danima.

Ispod kuće nalazi se preuređena podrumska zgrada s velikim potencijalom za daljnju upotrebu. Parking je također dostupan. Zgrada je orijentirana na jugozapad, što osigurava dosta osunčanosti tijekom cijelog dana.

Nekretnina ima koristi od prednosti parcele na uglu i mirnog područja na sve popularnijem stambenom kompleksu Camposol Golf Development. Ovaj kompleks nalazi se u prirodnoj, širokoj dolini, okružen raznim planinskim lancima i prekrasnim otvorenim, valovitim krajolikom. Camposol nudi dva trgovačka centra s nizom supermarketa, trgovina, veterinara, optičara, frizera, stomatologa, banaka, poštanskih ureda, barova i restorana uključujući indijsku, kinesku, španjolsku, englesku, talijansku i bugarsku kuhinju. Tu su i zdravstveni centar, ljekarna i društveni centar, te naravno golf teren s 18 rupa i klupska kuća u kojoj se održavaju društvena događanja i glazba uživo.

Camposol se nalazi samo 15 minuta vožnje automobilom od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarrón, 30 minuta od zračne luke Corvera (Murcia) i jedan sat od Alicantea. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku po vrlo povoljnoj cijeni. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
55 m2
Zaplet
120 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
55 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00