Prostrana vila s 5 spavaćih soba s bazenom i pogledom na planine u srcu Murcije

Totana, Španjolska – ID 12884
295,000 €
Područje 118 m2
Izgled 5+kk
More 30 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaju samostojeću vilu na prekrasnoj lokaciji Totana, Murcia, Španjolska. Ova južno orijentirana vila s pogledom na planine nudi idealnu kombinaciju udobnosti i luksuza.

Vila ima četiri prostrane spavaće sobe i tri moderne kupaonice, što pruža dovoljno prostora za ugodan boravak. Posjed uključuje privatni bazen veličine 7x3 m² u kojem možete uživati u osvježavajućem kupanju u vrućim ljetnim danima.

Interijer vile je potpuno namješten i opremljen suvremenom tehnologijom, uključujući predinstaliranu klimu i plinsko centralno grijanje. Zastakljeni zimski vrt idealan je za opuštanje, dok je prostor za roštilj sa sjenicom i tendom na izvlačenje savršeno mjesto za okupljanja na otvorenom s obitelji i prijateljima.

Vila također nudi parking izvan ceste s električnim kliznim vratima, osiguravajući siguran prostor za vaša vozila. Okućnica od 500 m² okružena je vrtom koji pruža privatnost i mir.

Totana se nalazi u regiji Murcia, poznatoj po ugodnoj mediteranskoj klimi, gdje sunce sija veći dio godine. Područje je okruženo slikovitim planinama i bogatom poviješću koja se odražava u lokalnoj arhitekturi i tradiciji. Totana je idealno mjesto za one koji traže mirno i autentično španjolsko okruženje, ali također cijene jednostavan pristup modernim pogodnostima.

U okolici Totane postoje mnoga mjesta koja vrijedi vidjeti i posjetiti. Bilo da volite planinarenje ili vožnju biciklom, Totana je regija u kojoj skriveni dragulji čekaju da ih otkrijete i posjetite.

U blizini ćete pronaći sve potrebne sadržaje, uključujući trgovine, restorane, domove zdravlja i škole. Ljubitelji golfa će cijeniti dostupnost golf terena u blizini. Lučki grad Mazarrón, sa svojim prekrasnim plažama, također je u blizini, pružajući dodatne mogućnosti za rekreaciju i zabavu.

Do zračne luke Murcia može se stići za 30 minuta, a do zračne luke Alicante za 1 sat i 10 minuta.

Ova vila je odmah useljiva i nudi jedinstvenu priliku za ulaganje u nekretnine na atraktivnoj lokaciji. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i organiziranje obilaska.

Broj katova
2
Izgled
5+kk
Područje
118 m2
Zaplet
500 m2
Korisna površina
118 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
118 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00