3 sobe, Kuća s bazenom i privatnim parking mjestom, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 13070
189,995 €
Područje 83 m2
Izgled 3+kk
More 14 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte svoj novi dom u mirnoj i popularnoj rezidencijalnoj četvrti Camposol Golf Development. Ova nekretnina nudi 2 spavaće sobe i 2 kupaonice na parceli od 600m². Postoji veliki prilaz s natkrivenim parkingom, prostrani podrum koji se koristi kao ostava, te vrt sa zrelim biljkama i izborom voćaka. Vani možete uživati sjedeći ispod pergole s tendama i osvježiti se u bazenu veličine 10x5 m². S južno orijentirane parcele i krovne terase pruža se prekrasan pogled na bazen i planine. Djelomično natkrivena terasa okružuje kuću, a vrt je djelomično pošljunčan radi lakšeg održavanja.

Ova nekretnina je djelomično namještena i opremljena, s rešetkama na prozorima i komarnicima. Klima uređaj, stropni ventilatori i kamin na drva osiguravaju udobnost tijekom cijele godine. Camposol (zemlja sunca) nalazi se u prirodnoj, širokoj dolini, okruženoj planinskim lancima i prekrasnim valovitim krajolikom. Ovaj stambeni kompleks nudi dva trgovačka centra s raznim supermarketima, trgovinama, veterinarima, optičarima, frizerima, stomatolozima, bankom, poštom, barovima i restoranima, uključujući indijsku, kinesku, španjolsku, englesku, talijansku i bugarsku kuhinju. Tu su i dom zdravlja, ljekarna i društveni centar, kao i golf teren s 18 rupa i klub s brojnim društvenim događanjima i glazbom uživo. Camposol je idealno smješten samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarrón, 30 minuta od zračne luke Corvera (Murcia) i sat vremena od Alicantea. Dođite i iskusite život u ovom slikovitom kutku španjolskog sela.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
83 m2
Zaplet
600 m2
Korisna površina
83 m2
Bazen
YES
Izgrađeno područje
83 m2
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00