4 sobe, kuća u urbanizaciji golfa, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 13072
153,000 €
Područje 123 m2
Izgled 4+kk
More 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte svoj novi dom u mirnoj i popularnoj rezidencijalnoj četvrti Camposol Golf Development. Ova samostojeća vila nudi 3 spavaće sobe i 3 kupaonice, privatni bazen veličine 6x3 m² koji je trenutno u izgradnji i veliku gostinjsku sobu s vlastitom kupaonicom na gornjem katu. Nekretnina također uključuje privatnu krovnu terasu, parkiralište izvan ceste i skladišta. Povišeni zidovi pružaju više privatnosti, dok kamin na drva i stropni ventilatori osiguravaju udobnost tijekom cijele godine. Vrt koji nije potrebno održavati i novi izbor bijele tehnike dodaju još veću vrijednost ovoj nekretnini.

Camposol (zemlja sunca) nalazi se u prirodnoj, širokoj dolini i okružena je raznim planinskim lancima i prekrasnim otvorenim, valovitim krajolikom. Ovaj stambeni kompleks nudi dva trgovačka centra s raznim supermarketima, trgovinama, veterinarima, optičarima, frizerima, stomatolozima, bankom, poštom, barovima i restoranima, uključujući indijsku, kinesku, španjolsku, englesku, talijansku i bugarsku kuhinju. Tu su i zdravstveni centar, ljekarna i društveni centar, kao i golf teren s 18 rupa i klupska kuća u kojoj se održavaju društvena događanja i glazba uživo. Camposol je idealno smješten samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarrón, 30 minuta od zračne luke Corvera (Murcia) i sat vremena od Alicantea. Dođite i iskusite život u ovom slikovitom kutku španjolskog sela.

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
123 m2
Zaplet
280 m2
Korisna površina
123 m2
Garaža
YES
Izgrađeno područje
123 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00