Atraktivan stan okrenut prema jugu s pogledom na more i planine u Isla Plana, Murcia, Španjolska

Isla Plana, Španjolska – ID 14706
159,995 €
Područje 55 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/1
More 290 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj prekrasan stan s 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom koji nije potrebno održavanje nalazi se na poželjnoj lokaciji uz more u odmaralištu Mojon Hills, samo nekoliko minuta od plaže Isla Plana i zaljeva Mazarrón.

Nekretnina je idealan izbor za one koji traže udobnost, opuštanje i prekrasan pogled na more i planine u mirnom okruženju.

Stan je potpuno opremljen i spreman za trenutno useljenje, uključujući dodijeljeno podzemno parkirno mjesto i pristup bazenu u zatvorenom kompleksu.

Ovaj apartman južne orijentacije pruža panoramski pogled na more i planine zahvaljujući dvije prostrane terase. Glavna terasa od 45 m² dostupna je izravno iz dnevnog boravka i spavaće sobe i pruža dovoljno privatnosti za opuštanje. Terasa je opremljena tendom na uvlačenje, vanjskim tušem i pruža idealno mjesto za sjedenje na otvorenom s pogledom na zaljev Mazarrón. Zahvaljujući južnoj orijentaciji, ovdje možete uživati u suncu cijeli dan.

Ulaz u apartman vodi preko prostrane stražnje terase s koje se pruža prekrasan pogled na okolne planine i prirodu. Protuprovalna vrata vode vas u otvoreni dnevni boravak povezan s blagovaonom. Odatle francuska vrata vode direktno na glavnu terasu s pogledom na more, što prostoru daje lakoću i prozračnost.

Kuhinja je moderno namještena i opremljena s dovoljno prostora za pohranu i aparatima, uključujući ploču za kuhanje, pećnicu, hladnjak i perilicu posuđa. Kuhinja je povezana s terasom kroz staklena vrata, što omogućuje lak pristup za blagovanje na otvorenom.

Obje spavaće sobe su opremljene ugradbenim ormarima i klima uređajima. Glavna spavaća soba ima vlastiti izlaz na terasu s pogledom na more, što je čini savršenim mjestom za jutarnju kavu dok gledate izlazak sunca. Kupaonica je moderno uređena i opremljena tuš kutom sa staklenim paravanom.

Ovaj stan nudi potpuni komfor koji zadovoljava sve uvjete za kvalitetan život u primorskom kraju. Također je uključeno dodijeljeno podzemno parkirno mjesto, dvostruko ostakljena stakla i centralni klimatizacijski sustav koji osigurava ugodne temperature tijekom cijele godine.

Isla Plana je slikovito primorsko mjesto smješteno između povijesnog grada Cartagene i turistički atraktivnog zaljeva Mazarrón. Područje je poznato po prirodnim plažama i uvalama koje nude kristalno čisto more i mirno okruženje za kupanje, ronjenje i sportove na vodi. Isla Plana također je tražena zbog svojih termalnih kupki "Marrana", koje su mjesto od kulturnog značaja.

Mazarrón se može pohvaliti s više od 35 kilometara obale s prekrasnim plažama, od kojih su mnoge nagrađene Plavom zastavom zbog svoje čistoće i kvalitete usluge. Najpoznatije plaže su Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares i Playa de Rihuete, koje su certificirane prestižnom oznakom kvalitete Q za turistička odredišta.

Odmaralište Mojon Hills nalazi se samo nekoliko minuta od plaže Isla Plana i nudi jednostavan pristup drugim plažama u području zaljeva Mazarrón. Zračna luka Corvera (Murcia) udaljena je oko 40 minuta vožnje automobilom, a do međunarodne zračne luke Alicante može se stići za oko 90 minuta. Ovo strateško mjesto omogućuje brzu vezu s većim gradovima u regiji, kao i jednostavan pristup opcijama za kupovinu i zabavu.

U blizini se nalaze brojni restorani, barovi i kafići u kojima možete uživati u svježim plodovima mora i tradicionalnim španjolskim jelima. Isla Plana i Mazarrón odlična su odredišta za ljubitelje hrane koji će cijeniti široku ponudu hrane i prijateljsku atmosferu lokalnih restorana.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na atraktivnim lokacijama uz more u Španjolskoj. Nudimo potpunu podršku pri kupnji nekretnine, uključujući pravne i administrativne savjete, kako bismo osigurali nesmetan proces. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu na španjolskom tržištu, pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu koja ispunjava vaše zahtjeve i očekivanja.

Kontaktirajte nas da dogovorimo osobno razgledavanje ovog jedinstvenog apartmana s pogledom na more u ekskluzivnom odmaralištu Mojon Hills. Radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoj san o posjedovanju vlastite kuće na moru!

Kat
1
Broj katova
1
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
55 m2
Korisna površina
52 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00