Ekskluzivna obiteljska kuća s 5 spavaćih soba u Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Španjolska – ID 12879
309,000 €
Područje 180 m2
Izgled 5+kk
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasnu samostojeću obiteljsku kuću na poželjnoj lokaciji Puerto de Mazarrón, regija Murcia, Španjolska. Kuća se nalazi u mirnom dijelu naselja, idealnom za cjelogodišnji život i ljetni odmor.

Izgrađena površina ove 5-sobne kuće je 180 m². Ukupna površina parcele je 282 m², što pruža dovoljno prostora za vrt, sjedenje i privatnost.

Interijer nudi prostrani dnevni boravak povezan s kuhinjom, četiri spavaće sobe i tri kupaonice. Kuća je u vrlo dobrom stanju i odmah je useljiva. Kuća ima veliku terasu koja je idealna za ljetni odmor.

Kuća je opremljena svim modernim inženjerskim mrežama, kao što su vodoopskrba, kanalizacija, struja i spojena je na javnu kanalizaciju. Prijevoz je osiguran cestovnim i autobusnim prijevozom. Udaljenost od mora je samo 800 metara, što omogućuje brz pristup plažama i svim aktivnostima vezanim uz kupanje i odmor uz more. U blizini se nalazi i golf teren koji će znati cijeniti ljubitelji ovog sporta.

Ova se nekretnina nalazi u jednom od najpopularnijih područja regije Murcia, poznatoj po prekrasnim plažama, čistom moru i kvalitetnoj infrastrukturi. Sam Puerto de Mazarrón nudi sve potrebne usluge, poput restorana, trgovina, zdravstvenih centara i drugih gradskih sadržaja.

Dostupno:

Opremljena kuhinja

Prikladan parking

Internet

Uređena okućnica

Kompletno namještena nekretnina

Klimatizacija

Učinkovito grijanje

Prostrana terasa

Plaža u neposrednoj blizini

Golf teren nadohvat ruke

Zašto ulagati u nekretnine u Španjolskoj:

Španjolska je idealno odredište za ulaganje u nekretnine zbog svoje povoljne klime koja jamči sunčano vrijeme veći dio godine. Nekretnine ovdje često nude veće prinose od najma, posebno u turističkim područjima kao što je regija Murcia. Stabilno gospodarstvo, kvalitetna infrastruktura i jednostavan pristup zdravstvenim i obrazovnim uslugama čine Španjolsku idealnim mjestom ne samo za odmor, već i za život tijekom cijele godine.

Osim toga, španjolsko tržište nekretnina poznato je po svojoj transparentnosti i jasno definiranim pravnim propisima, koji jamče sigurno investicijsko okruženje. Cijene nekretnina u atraktivnim područjima imaju dugoročni uzlazni trend, što osigurava uvažavanje vaše investicije. Španjolska nudi idealne uvjete za one koji traže kvalitetnu nekretninu u atraktivnom i kulturno bogatom okruženju.

Dođite i otkrijte ovu prekrasnu nekretninu koja nudi idealnu kombinaciju mirnog življenja i blizine atraktivnih turističkih destinacija. Ova ponuda je doista bez premca, nemojte se ustručavati kontaktirati nas za više informacija i dogovoriti razgledavanje.

Broj katova
2
Izgled
5+kk
Područje
180 m2
Zaplet
282 m2
Korisna površina
180 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
180 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00