Luksuzni 3-sobni stan u modernom stambenom kompleksu u blizini golf terena.

Villamartin, Španjolska – ID 13758
222,000 €
Područje 72 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/4
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam jedinstvenu priliku za kupnju novog 3-sobnog stana u željenoj regiji Costa Blanca, točnije u Villamartinu, Španjolska. Ovaj svijetao i prostran stan nalazi se na 2. katu ukupne stambene površine 72,95 m² i korisne površine 62 m². Također uključuje balkon od 11,9 m², idealan za opuštanje i uživanje u prekrasnim mediteranskim večerima.

Stan je u privatnom vlasništvu i nalazi se u zgradi od ukupno četiri kata. Ima osigurano parkirno mjesto, a stan će biti odobren 2024. godine. Trenutno je u rohbau fazi što nudi mogućnost manjih preinaka po vlastitoj zamisli.

Na ovom mjestu nalaze se svi javni sadržaji, uključujući škole, vrtiće, medicinske ustanove, pošte i supermarkete. Prometna dostupnost je vrlo dobra - u blizini su javni prijevoz, autobusna stanica i pristupačne ceste.

Ljubitelji aktivnog odmora zasigurno će cijeniti mogućnosti plivanja i golfa koje ovo područje nudi. Villamartin je također poznat po svojim golf terenima i povoljnoj klimi tijekom cijele godine.

Važna informacija:

- Kupac ne plaća proviziju

- Pružamo usluge nakon prodaje na licu mjesta

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovor o razgledavanju ove zanimljive nekretnine. Spremni smo vam pomoći u cijelom procesu kupnje i kasnijoj brizi o vašoj novoj nekretnini u Španjolskoj.

Villamartin je jedno od najekskluzivnijih rezidencijalnih područja na jugu Costa Blance, koje spaja izvrsnu klimu, šarm prirode i luksuzan stil života. Područje nudi mnoštvo mogućnosti za ljubitelje golfa, dok blizina plaža i kulturnih znamenitosti osigurava beskrajne mogućnosti za zabavu i opuštanje. Izvrsna lokacija Villamartina omogućuje lak pristup širokom spektru usluga i trgovina, osiguravajući udobnost i udobnost svakodnevnog života.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
72 m2
Korisna površina
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00