Prekrasna vila s 4 spavaće sobe s bazenom i krovnom terasom, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 13101
100,000 €
Područje 123 m2
Izgled 4+kk
More 18 000 m
Stanje Gotovo

Prekrasna vila s 4 spavaće sobe s bazenom i krovnom terasom, Camposol, Španjolska

Nudimo na prodaju samostojeću vilu u prestižnom području Camposol. Ova prekrasna nekretnina, iako joj je potrebna vanjska obnova, predstavlja izvrsnu investicijsku priliku za one koji traže miran život u popularnom rezidencijalnom području Camposol Golf Development.

Vila korisne površine 123 m² nalazi se na uređenoj parceli od 250 m² te nudi udobnost i privatnost. Raspored kuće uključuje tri prostrane spavaće sobe i tri dobro opremljene kupaonice. Glavna spavaća soba nalazi se u prizemlju, dok se na katu nalazi velika gostinjska soba s vlastitom kupaonicom koja posjetiteljima nudi maksimalnu privatnost.

Ugodi doprinose i stropni ventilatori koji će u ljetnim mjesecima osigurati ugodnu svježinu. Objekt također ima vlastiti privatni bazen veličine 6x3m² u kojem možete uživati u osvježavajućem kupanju. Za opuštanje i sunčanje možete koristiti privatnu krovnu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na okolni krajolik.

Okućnica se ne mora održavati zahvaljujući šljunčanoj površini i povišenom prednjem zidu, što osigurava dosta privatnosti i sigurnosti. Vila je orijentirana na istok, što osigurava obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana.

Nekretnina je u potpunosti namještena, što znači da je odmah useljiva. Sve je opremljeno s obzirom na udobnost i funkcionalnost, što ga čini idealnim mjestom za stalni boravak ili ljetni odmor.

Camposol nudi mnoštvo gradskih sadržaja, uključujući dva trgovačka centra s nizom supermarketa, trgovina, veterinara, optičara, frizera, zubara, banaka, poštanskih ureda, barova i restorana. U ponudi su i razne nacionalne kuhinje, poput indijske, kineske, španjolske, engleske, talijanske i bugarske. Također ćete pronaći zdravstveni centar, ljekarnu, društveni centar i golf teren s 18 rupa s klupskom zgradom u kojoj se održavaju mnoga društvena događanja i glazba uživo.

Lokacija je vrlo pristupačna, samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazarron i 30 minuta od zračne luke Corvera (Murcia). Do Alicantea možete stići za oko sat vremena.

Ugovorite razgledavanje s nama i uvjerite se u iznimne kvalitete ove nekretnine. Ova vila je idealno mjesto za vaš novi dom u srcu sunčane Španjolske.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
123 m2
Zaplet
250 m2
Korisna površina
123 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
123 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00