Prostrani 4+1 s terasom, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 12790
116,500 €
Područje 105 m2
Izgled 4+1
Pod 1/5
More 950 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ovog nevjerojatnog stana u srcu Torrevieje. Sa ukupnom površinom od 105m2, tri spavaće sobe i dvije kupaonice, ovaj prostrani apartman pruža sav komfor za vašu obitelj ili za vas i vaše goste.

Kada uđete u stan, odmah ćete cijeniti njegovu prostranost i ugodnu atmosferu. Zahvaljujući liftu, prvi kat od pet nije problem i osigurava lak pristup vašem novom domu.

Ovaj apartman se nalazi samo 950 metara od mora, tako da možete lako i brzo doći do prekrasnih plaža i uživati u suncu i svježem morskom zraku. Smješten u središtu Torrevieje, imate pristup svim lokalnim trgovinama, restoranima i drugim sadržajima.

Ne propustite priliku biti dijelom ovog živahnog i gostoljubivog dijela Torrevieje. Kontaktirajte nas danas kako bismo dogovorili razgledavanje ovog sjajnog stana!

Torrevieja je popularno turističko mjesto i grad u pokrajini Alicante na južnoj obali Costa Blance. Grad je treći po veličini u svojoj pokrajini nakon Alicantea i Elchea. Ovo ljetovalište je popularno zbog svoje povoljne mediteranske klime, prekrasnih pješčanih plaža i brojnih slanih jezera i laguna u okolici.

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
4+1
Područje
105 m2
Korisna površina
100 m2
Terasa
YES
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00