Dijelimo uspjeh Lea Brichte!!!

9.1.2021
Dijelimo uspjeh Lea Brichte!!!

Čestitamo Leu Brichtu na još jednoj pobjedi!

Pogledajte video do kraja!

https://youtu.be/NpxIWvLaI_8

Lee smo sreli slučajno. Pozdravili smo se, rekli mu koliko smo čuli o njemu, a on je svojim razigranim, gotovo dječjim tonom odgovorio - Stvarno?

Impresioniralo nas je njegovo skromno samopouzdanje, tipično za pobjednika. Njegov inteligentan pogled nas je šokirao. Zaista smo očekivali nešto drugačije, ali umjesto toga susreli smo se s mladim inteligentnim čovjekom s blagim prijateljskim osmijehom i nevjerojatnom osobnošću!

Nismo mogli odoljeti.

Odmah smo postali njegovi fanovi. Svi smo u ovom sportu vidjeli nepristojne ljude koji prijete svojim protivnicima, humanoidne gorile koje pokušavaju utjerati strah u kosti kako bi prikrili vlastiti strah. Leu to nedostaje. Priroda mu je podarila šarm koji može istaknuti iskazivanjem poštovanja i osmijeha protivniku.

Ovaj dječak je naša inspiracija. I želimo vam reći zašto!

Leo neprestano radi na svom uspjehu.

Ne poznaje osjećaj – ne mogu više, ne želim, neću uspjeti! U njemu postoji snaga koja ga i kad je najumorniji tjera da ide naprijed, a ne da odustaje! Moć koju imaju lideri! Snaga koja te pokreće kada više ne možeš, kada si na koljenima i umireš od želje da ideš naprijed, vođen vjerom u budućnost, uspjeh i osobu koja stoji uz tebe! Njegov dnevni fokus je na sljedećoj pobjedi!

Treninzima posvećuje 100 posto vremena.

On je pošten i pošten čovjek.

Kombinacija svakodnevnog treninga, prehrane koja može slomiti i najjaču volju i poniznosti šaolinskog redovnika natjerali su nas da poželimo biti dio njegovog uspjeha.

Lav je fleksibilan. Prilagođava se protivniku kao što se voda prelije u drugu posudu.

To je danas potrebno za sve nas koji ne želimo odustati i moramo krenuti s ritmom novog života, inače će nas sustav uništiti. Dobro došli u doba 4. tehnološke revolucije!

Srećom, još nisu smislili kako se boriti online u oktogonu!