Zašto investirati u Albaniju?

9.5.2023

Vidimo ogroman investicijski potencijal u prekrasnoj i podcijenjenoj zemlji Albaniji.

Zašto investirati u Albaniju?

Vidimo ogroman investicijski potencijal u prekrasnoj i podcijenjenoj zemlji Albaniji.

Posjetili smo Albaniju i uvjerili se da je Albanija poput Hrvatske prije 20 godina – pomalo zaboravljena europska zemlja s neiskorištenim potencijalom. Unatoč pogrešnim pretpostavkama i stereotipima, Albanija nije najsiromašnija zemlja u Europi, ali slijedi svoje balkanske susjede.

Albanija je zemlja s gospodarstvom u stalnom razvoju, povoljnim položajem i prirodnim resursima. Neulaganje u nekretnine ovdje bi bila propuštena prilika. Njihove su cijene još uvijek niže nego u Češkoj, ali zahvaljujući obećavajućem razvoju zemlje, stalno rastu. Zahvaljujući tome, imate solidno jamstvo za povrat vaše investicije.

3 važna čimbenika uspjeha: lokalni odnosi, poznavanje kvalitete gradnje i dužna pažnja

Imamo jedinstvene odnose s lokalnim programerima i poduzetnicima koji nam daju pristup pojedinačnim projektima koje vam sada nudimo. Vršimo fizičke preglede konstrukcije iu mogućnosti smo izvršiti izmjene na zahtjev kupca.

Poznajemo kvalitetu lokalne gradnje i sposobni smo je stručno ocijeniti. Na temelju toga odabiremo mogućnosti ulaganja.

Provjeravamo sve podatke i činjenice (pravne provjere i provjere fizičkih osoba).

Brinemo se o nadstandardnim odnosima s investitorima i graditeljima. Osnovna načela koja vode takvim odnosima i koja podupiru dobro ime naše tvrtke su, posebice, sljedeća:

1. Lokalno smo prisutni u Albaniji, dobro poznajemo lokalno tržište i zbog toga nudimo samo isplative mogućnosti ulaganja.

2. Uglavnom se fokusiramo na novije nekretnine ili nekretnine u izgradnji, koje osobno temeljito pregledavamo i pregledavamo

3. Investitorima omogućujemo da u miru razgledaju odabranu nekretninu, upoznaju Albaniju i tek onda donesu odluku. Sve to uz najveću moguću udobnost. Možemo vam omogućiti obilazak nekretnine online i iz udobnosti vašeg doma

4. Podrazumijeva se vrhunska usluga, pro-klijentski pregovori i kompletna full usluga, kako bi investitor bio što manje opterećen.

5. Sve radimo potpuno transparentno i osiguravamo dvosmjernu komunikaciju na tri jezika kako bismo izbjegli nesporazume.

Slogan „naš kupac, naš majstor“ za nas nije samo prazan termin, naši klijenti se na nas zaista mogu osloniti. Imamo puno osobnog iskustva i znanja koji su primjereni lokalnim uvjetima.