3 sobe, Kuća s kaminom, bazenom i velikim vrtom, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 13068
199,995 €
Područje 73 m2
Izgled 3+kk
More 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Smještena na parceli u kutu s visokim zidovima, zimskim vrtom, privatnim bazenom i prekrasnim pogledom, ova dobro održavana vila u stilu Rosa idealan je izbor za ugodan život. Vila se nalazi na pješačkoj udaljenosti od trgovačkog centra Los Palacios. Glavni ulaz vodi kroz prednju terasu i zimski vrt, koji nudi objedovanje na otvorenom.

Nakon ulaska u vilu s desne strane nalazi se prostrani dnevni boravak, a s lijeve blagovaonica. Dnevni boravak je opremljen kaminom i samostojećim električnim grijanjem, a zahvaljujući dvostrukim prozorima ima puno prirodnog svjetla. Klima uređaj u blagovaonici osigurava ugodnu temperaturu iu dnevnom boravku. Kuhinja je dobro opremljena s puno prostora za pohranu i radne površine, svi uređaji (ploča za kuhanje, električna pećnica, veliki hladnjak/zamrzivač) su uključeni.

Slijedi tuš u kupaonici s WC-om, koja ujedno služi i kao praktična praonica rublja. Nasuprot kupaonice je druga spavaća soba s ugradbenim ormarom, stropnim ventilatorom i bračnim krevetom sa spremištem. Ova soba se lako može pretvoriti u dva odvojena kreveta. Prostrana glavna spavaća soba također ima bračni krevet sa spremištem, ugradbene ormare, klima uređaj, stropni ventilator i vlastitu kupaonicu.

Prednji dio imanja je popločan i nudi dovoljno prostora za opuštanje na suncu. Bazen veličine 6x4 m² nalazi se iza vile, a okolni prostor je u potpunosti popločan, što vanjski prostor čini vrlo lakim za održavanje. Također postoji jednostavan pristup s prednje strane nekretnine, a dostupno je i parkiralište izvan ceste.

S bočne strane vile stepenice vode do velike krovne terase ili solarija s koje se pruža prekrasan pogled na otvoreni krajolik i planinski lanac Sierra Espunas. Ova terasa nudi mogućnost kreiranja treće spavaće sobe ili apartmana za goste, ali je i odličan vanjski prostor. Ispod stepenica se nalaze dva ormara za odlaganje i izlaz u veliki podrum koji služi kao ostava.

Nekretnina se nalazi u mirnom dijelu Camposol, koji ima dva trgovačka centra sa širokim spektrom lokalnih usluga. Camposol je udaljen samo 15 minuta vožnje od prekrasnih plaža Sredozemnog mora i prekrasne luke Puerto de Mazarrón. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je manje od 30 minuta vožnje, a zračna luka Alicante otprilike 1 sat

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
73 m2
Zaplet
400 m2
Korisna površina
73 m2
Bazen
YES
Izgrađeno područje
73 m2
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00