Atraktivan 4+1 stan na šetnici u Torrevieji, samo nekoliko koraka od mora

Torrevieja, Španjolska – ID 14344
169,000 €
Područje 65 m2
Izgled 4+1
Pod 3/7
More 50 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaju udoban apartman dostupan 4+1, smješten na atraktivnoj lokaciji na samoj šetnici u Torrevieji, s izvrsnim pristupom plaži.

Stan ukupne površine 63 m² sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinje s prozorom okrenutim prema ulici, tri spavaće sobe (od kojih jedna ima izlaz na balkon) i kupaonice s tušem. Apartman također ima terasu, idealnu za opuštanje nakon dana na moru. Stan je u dobrom stanju i nalazi se na 3. katu zgrade koja ima lift, što osigurava lak pristup.

Ovo je izvrsna lokacija sa svim sadržajima u blizini - u blizini ćete pronaći restorane, trgovine, ljekarne, supermarkete i rekreacijske sadržaje.

Torrevieja je popularan primorski grad u regiji Valencije, poznat po svojim plažama i šetalištu Paseo Marítimo. Iako stan nema direktan pogled na more, lokacija nudi izvrsnu dostupnost svim važnim sadržajima – prirodni bazeni, trgovine, ljekarne, supermarketi, restorani i ostali rekreacijski sadržaji su u neposrednoj blizini. Sve što vam je potrebno za ugodan život ili odmor na dohvat ruke.

Prometna dostupnost je izvrsna – jednostavan pristup autocestama, redovne autobusne linije i blizina zračne luke Alicante osigurat će udobno putovanje kamo god putovali.

Zašto ulagati u Španjolsku? Torrevieja, sa svojim atraktivnim položajem i ugodnom klimom, nudi idealne uvjete za ulaganje u nekretnine. Stabilno tržište, sve veća potražnja za životom na moru i izvrsna infrastruktura čine ovo područje vrlo atraktivnim mjestom kako za stalni boravak tako i za iznajmljivanje na odmoru.

Kupnja nekretnine u Torrevieji izvrsna je prilika za one koji traže drugi dom ili isplativu investiciju u Španjolskoj. Ne oklijevajte i zakažite termin još danas!

Kat
3
Broj katova
7
Izgled
4+1
Područje
65 m2
Korisna površina
63 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Recepcija
Recepcija

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00