Ekskluzivan 4-sobni stan uz samo more u Torrevieji

Torrevieja, Španjolska – ID 14307
190,000 €
Područje 94 m2
Izgled 4+kk
Pod 3/5
More 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam apartman koji se nalazi u slikovitom primorskom gradiću Torrevieja, tik uz more. Ovaj stan je idealan kako za cjelogodišnji život tako i za investitore. Nekretnina ukupne površine 94 m² (stambena površina 81 m²) nalazi se na 2. katu i nudi 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinju i prostranu terasu idealnu za uživanje na svježem zraku. Orijentacija na jugoistok osigurava veliku prirodnu svjetlost tijekom cijelog dana, stvarajući ugodnu i toplu atmosferu. Stan je u vrlo dobrom stanju i ima ugradbene ormare koji pružaju praktičan prostor za odlaganje stvari.

Stan se nalazi u zoni gdje postoje svi sadržaji poput supermarketa, restorana i javnog prijevoza. Nekretnina također ima prednost vlastite garaže i podruma za dodatnu pogodnost. Zahvaljujući postojanju lifta, stan je lako dostupan, a tu je i alarm koji jamči sigurnost.

Grad Torrevieja

Torrevieja je slikoviti primorski gradić na Costa Blanci u pokrajini Alicante, poznat po prekrasnim plažama i slanim jezerima koja privlače turiste i stanovnike tijekom cijele godine. Idealno je mjesto za opuštanje i aktivan način života, s bogatom ponudom usluga, kulturnih događanja i mogućnosti za rekreaciju. Zahvaljujući blagoj klimi, Torrevieja je popularno mjesto za život tijekom cijele godine.

Alicante je poznat po prekrasnim plažama, povijesnom dvorcu Santa Bárbara, slikovitom šetalištu Explanada de España i festivalu Las Hogueras de San Juan. Grad je poznat i po izvrsnoj mediteranskoj kuhinji, posebice paelli i domaćim vinima. Osim toga, Alicante je popularno odredište za ljubitelje golfa zahvaljujući broju prvoklasnih golf terena u okolici.

Zašto odabrati Španjolsku?

Španjolska je jedno od najtraženijih odredišta za one koji traže kvalitetan način života, sjajno vrijeme i bogatu povijest. S više od 300 sunčanih dana godišnje, izvrsnom gastronomijom i prekrasnim plažama, nije samo popularno turističko odredište, već i atraktivna lokacija za ulaganje u nekretnine. Stabilno tržište nekretnina, povoljni porezni uvjeti i mogućnost dobivanja statusa rezidenta čine Španjolsku idealnim mjestom za dugoročni boravak ili isplativo ulaganje u nekretnine.

Moje imanje uz more nudi vam profesionalan pristup, širok izbor nekretnina i individualne savjete koji će vam pomoći da pronađete svoj dom iz snova uz more. Kod nas možete biti sigurni da će svi koraci vezani uz kupnju nekretnine proći glatko i sigurno.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
4+kk
Područje
94 m2
Korisna površina
81 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00