Ekskluzivna kuća u jedinstvenom kompleksu pored golf terena. Luksuz i mir nadohvat ruke.

El Chaparral , Španjolska – ID 13697
1,275,000 €
Područje 376 m2
Izgled 5+kk
Stanje U izgradnji

Nudimo vam luksuznu obiteljsku kuću u izgradnji na ekskluzivnoj lokaciji El Chaparral, Costa Blanca. Ova moderna nekretnina nalazi se na parceli od 218,62 m² i nudi ukupnu izgrađenu površinu od 157,65 m² s korisnom površinom od 134 m². Kuća će biti dovršena 2024. godine i nudi jedinstvenu priliku da budete prvi vlasnik ove sjajne nekretnine u izgradnji.

Ova katnica s rasporedom od 5 soba idealna je za obitelji koje traže prostran i udoban život. Kuća je dvoetažna i sadrži pet prostranih soba koje možete prilagoditi svojim potrebama. Svijetli i prozračni interijeri nude moderan dizajn i visoku kvalitetu izrade. Tu je i velika terasa od 71,41 m², koja pruža dovoljno prostora za sjedenje vani, opuštanje i uživanje u prekrasnom pogledu na more.

Kuća je izgrađena od kvalitetnih materijala i zadovoljava sve moderne standarde za ugodan život. Tu je i konoba, garaža i parkirno mjesto, što osigurava obilje skladišnog prostora i pogodan parking za vaša vozila. Okoliš kuće dizajniran je tako da pruža maksimalnu privatnost i udobnost.

Nekretnina se nalazi na mirnoj i poželjnoj lokaciji s dobrim pristupom svim potrebnim uslugama. Izvrsnu prometnu dostupnost osiguravaju pristup autocesti, cesti, javnom prometu i autobusne veze. Regija Costa Blanca nudi odlične uvjete za ljubitelje golfa, što ovu nekretninu čini još privlačnijom.

Dostupna je moderna infrastruktura, uključujući vodoopskrbu, kanalizaciju i elektrifikaciju zgrade. Kuća je dizajnirana prema visokom standardu svih inženjerskih mreža, što će osigurati ugodan rad i minimalne troškove održavanja.

Ova izvrsna obiteljska kuća u El Chaparralu jedinstvena je prilika za kvalitetan i moderan život s pogledom na more. Za više informacija ili obilazak, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Ne propustite priliku postati prvi vlasnik ove izuzetne nekretnine na traženoj lokaciji Costa Blanca!

Broj katova
2
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
376 m2
Zaplet
218.62 m2
Korisna površina
134 m2
Terasa
71.41 m2
Garaža
YES
Izgrađeno područje
157.65 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
350 m
Liječnik
290 m
Kafić
320 m
Restoran
0 m
Bar
340 m
Škola/vrtić
0 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00