Elegantan život u blizini mora u Campoamoru: potpuno opremljen stan sa zajedničkim bazenom i vrtom

Campoamor, Španjolska – ID 13841
Područje 58 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/10
More 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam izvrsnu priliku za kupnju sunčanog stana u srcu regije Costa Blanca u Španjolskoj, u gradu Campoamor. Ovaj ugodno prostran 3-sobni stan ukupne površine 58 m² nalazi se na drugom katu deseterokatnice. Stan je u vrlo dobrom stanju i odmah useljiv.

Raspored stana uključuje svijetli dnevni boravak s kuhinjom, dvije komforne spavaće sobe i kupaonicu s wc-om. Stan je također opremljen telefonskim i internetskim priključcima što jamči moderan i udoban život.

Velika prednost ovog stana je njegova lokacija. Nalazi se samo 600 metara od prekrasnih plaža Costa Blanca, idealnih za kupanje i sunčanje. Za ljubitelje golfa, u blizini se nalazi nekoliko kvalitetnih golf terena, što ovu lokaciju čini posebno atraktivnom za ljubitelje sporta.

Ovo područje pruža sve potrebne usluge i pogodnosti. Na pješačkoj udaljenosti od apartmana pronaći ćete medicinske ustanove, dječje vrtiće, poštu, mrežu trgovina i usluga, kao i velike supermarkete.

Zgrada je opremljena dizalom, što osigurava praktičan pristup čak i osobama s ograničenom pokretljivošću. Veliki klimatski i rekreacijski potencijal Crowamora daje mogućnost korištenja ove nekretnine tijekom cijele godine, bilo za vlastito stanovanje ili kao investicija za iznajmljivanje.

Opis područja:

Campoamor je popularno ljetovalište koje nudi prekrasne plaže i širok izbor aktivnosti za slobodno vrijeme. Zahvaljujući svom položaju na jugoistočnoj obali Španjolske, pruža ugodnu klimu tijekom cijele godine. Područje je poznato po svojim golf terenima, prekrasnoj prirodi i bogatim gradskim sadržajima. Također je vrlo lako doći do obližnjih gradova kao što su Torrevieja ili Alicante, što osigurava izvrsnu prometnu dostupnost i mogućnosti izleta.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MOŘE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu prema vašim zahtjevima kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Pružamo sveobuhvatne usluge u području kupnje, najma i upravljanja nekretninama te nudimo usluge nakon prodaje na španjolskoj obali na lokacijama kao što su Costa Blanca, Costa del Sol i druga.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu. Naša veza ne prestaje kupnjom, ona tek počinje.

Tim MOJE IMANJE UZ MORE

Kat
2
Broj katova
10
Izgled
3+kk
Područje
58 m2
Korisna površina
49 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00