Idealna investicija u Španjolskoj. Potpuno namještena kuća u Camposolu

Camposol, Španjolska – ID 12886
88,500 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
More 30 000 m
Stanje Gotovo

Predstavljamo vam 3-sobnu kuću u nizu u Camposolu, Španjolska. S izgrađenom površinom od 60 m², ovaj dom nudi 2 spavaće sobe, 1 moderniziranu kupaonicu i mnoge druge izvrsne značajke. Jugozapadna orijentacija osigurava dosta sunčeve svjetlosti tijekom cijelog dana. Uživajte u prekrasnom pogledu na planine sa svoje privatne krovne terase. Kuća također ima bočni vrt s prostorom za postavljanje malog privatnog bazena.

Kuća je kompletno namještena sa opremljenom kuhinjom. Tu je i podrum koji pruža dosta skladišnog prostora. Kućica je opremljena rešetkama i mrežama protiv insekata za veću sigurnost i udobnost.

U blizini se nalazi golf teren koji je idealan za ljubitelje golfa i nudi izvrsnu priliku za opuštanje i uživanje u sportu u prekrasnom okruženju.

Camposol se nalazi otprilike 15 km od obale, što je oko 15-20 minuta vožnje do najbližih plaža u gradu Mazarrón na Costa Cálidi.

Camposol je popularno stambeno područje u općini Mazarrón u regiji Murcia, Španjolska. Poznato je po mirnom okruženju i prekrasnom krajoliku, što ga čini izvrsnim mjestom za stalni boravak i rekreaciju. Regija ima više od 300 sunčanih dana godišnje, što je idealno za aktivnosti na otvorenom kao što su golf, planinarenje i istraživanje obližnjih plaža Costa Cálide.

Mazarrón je živahan grad s bogatom poviješću, izvrsnim uslugama i međunarodnom zajednicom. Grad je poznat po prekrasnoj obali s pješčanim plažama i kristalno čistim morem. U blizini se nalaze parkovi prirode i povijesni spomenici. Međunarodna zračna luka Murcia je u blizini, što čini Camposol lako dostupnim iz velikih europskih gradova.

Ova kuća je izvrsna prilika za ulaganje zbog svoje lokacije, povoljne cijene i potencijala za rast vrijednosti. Idealno kao trajna kuća, kuća za odmor ili investicija za najam.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Zaplet
80 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00