Jedinstveni kompleks kuća uz golf teren: luksuzne kuće s tri i četiri spavaće sobe samo za vas!

El Chaparral , Španjolska – ID 13695
U ovom kompleksu ima još 2 jedinice

Predstavljamo uzbudljivu priliku za kupnju izvrsne investicijske nekretnine u Urb El Chaparral.

Jedinstveni razvoj ekskluzivnih kuća u nizu s četiri spavaće sobe koje se mogu pohvaliti zadivljujućim pogledom na more, suvremenim arhitektonskim stilom i najnovijom kućnom tehnologijom.

Ove luksuzne nekretnine nude dobro raspoređene unutarnje prostore u kojima se dnevni boravak, blagovaonica i potpuno opremljena kuhinja sa šankom stapaju u životni prostor koji maksimizira pogled s prevelikih trostrukih vrata i prozora. Veza između vanjskog i unutarnjeg prostora je besprijekorna s velikim natkrivenim i nenatkrivenim terasama - idealno mjesto za opuštanje i uživanje u pogledu na golf teren ili jugozapadnu obalu Sredozemnog mora.

Svaka je rezidencija završena prema vrlo visokom standardu koji priliči nekretnini ovog kalibra, s porculanskim podovima i neutralnim tonovima i teksturama, što vlasniku omogućuje da prilagodi prostor za stvaranje savršenog životnog okruženja. Prostrane spavaće sobe imaju ugradbene ormare s glavnim apartman koji se može pohvaliti walk-in ormarom i prekrasnom kupaonicom. Vanjski uređeni vrtovi okružuju privatni bazen u nekim objektima - mjesto za rashlađivanje nakon partije tenisa ili dana na golf terenu.

Ove kuće, od kojih je svaka pažljivo izrađena kako bi ponudila savršenu kombinaciju suvremenog dizajna i udobnosti bez premca, ovaj projekt postavlja novi standard za život na obali.

Zajednički prostori i prostrani interijeri ovih domova pažljivo su dizajnirani kako bi se povećala prirodna svjetlost kako bi se stvorilo gostoljubivo i vizualno zadivljujuće okruženje bez premca u tom području.

Od trenutka kada uđete, dočekaju vas prostrani životni prostori ukrašeni prozorima i porculanskim pločicama velikog formata, savršeno orijentirani za hvatanje sunčeve svjetlosti tijekom cijelog dana. I ne zaboravimo prekrasne terase na kojima se možete opustiti i uživati u prekrasnim zalascima sunca s prijateljima i obitelji.

Kuhinje su središnja točka ovih domova, besprijekorno integrirane u životni prostor, stvarajući laganu i prozračnu atmosferu koja je idealna za svakodnevni život. S kvarcnim radnim pločama, vrhunskim uređajima i integriranom LED rasvjetom, svaki je detalj pažljivo odabran kako bi odisao toplinom i sofisticiranošću.

U kupaonicama, elegancija porculanskih pločica velikog formata nastavlja temu kvalitete i dizajna, osiguravajući luksuzno iskustvo na svakom koraku. Uz oštro oko za održivost i energetsku učinkovitost, ovi domovi imaju specifikacije koje ne samo da zadovoljavaju, već i premašuju industrijske standarde, osiguravajući nisku potrošnju energije bez žrtvovanja udobnosti ili funkcionalnosti.

Ali privlačnost ovog razvoja nadilazi njegove besprijekorne interijere.

Idealno smješten u blizini golf terena El Chaparra i samo nekoliko koraka od plaže, stanovnici će imati pristup raznim mogućnostima rekreacije na dohvat ruke.

Za obitelji s djecom, blizina lokacije međunarodnim školama i medicinskim centrima pridonosi privlačnosti, dok će ljubitelji golfa cijeniti okruženje s više od 70 golf terena svjetske klase duž Costa del Sol. A budući da je Marbella udaljena samo 20 minuta, stanovnici će imati jednostavan pristup kozmopolitskom šarmu i luksuznim sadržajima koje ovaj živahni grad nudi.

Ukratko, ovaj razvoj predstavlja rijetku priliku da iskusite najbolje od života na obali u jednom od najtraženijih područja Costa del Sol.

Sa svojim besprijekornim dizajnom, nenadmašnom lokacijom i predanošću kvaliteti i održivosti, ovi će domovi zasigurno nadmašiti i najviša očekivanja.

Čuvar vrijednosti . U vremenima političke i ekonomske nestabilnosti (rat, pad burze, globalne pandemije, propadanje banaka, visoka inflacija, itd.), zlato i nekretnine su kraljevi jer tradicionalno djeluju kao sigurno utočište u koje štediše skrivaju svoj novac kako bi prebrodile oluju.

Sprječava inflaciju. U vrijeme kada su središnje banke (neodgovorno) beskonačno tiskale novac, uvelike povećavajući ponudu novca, što je zauzvrat uzrokovalo da inflacija izmakne kontroli diljem svijeta, nekretnine, s druge strane, nude tihu utjehu čuvanja vašeg života štednja. Ušteđevine koje leže u banci izjedaju rastuća inflacija i svake godine gube vrijednost.

Materijalna imovina . Nekretnine su materijalna imovina koju možete dotaknuti, osjetiti i vidjeti u bilo koje doba dana. To je u oštroj suprotnosti s eteričnim ulaganjima kao što su kriptovalute i druga nematerijalna imovina koju zapravo nikada ne kontrolirate, teško ju je razumjeti i još teže pratiti.

Sigurnost. Zakoni u Španjolskoj nude vlasnicima nekretnina čvrst pravni okvir koji štiti i provodi njihova prava, kako i priliči modernoj europskoj demokraciji. U nekoliko regija Španjolske (npr. Madrid, Andaluzija, Galicija, itd.), porez na nasljedstvo i porez na imovinu su potisnuti. Ove su regije također smanjile porez na promet nekretnina i biljegovinu na kupnju nekretnina.

Rast kapitala . Nije tajna da se nekretnine dugoročno uvijek poskupljuju . Za razliku od drugih nestabilnih ulaganja (kao što su dionice, obveznice i zajednički fondovi) koja su podložna velikim promjenama, nekretnine nude konstantan i postupan porast vrijednosti tijekom vremena. Cijene nekretnina u Španjolskoj porasle su za 16% u posljednjih pet godina (au nekim traženim područjima kao što su veliki gradovi (tj. Madrid, preko 40%) i obalna područja (tj. Marbella, čak i dvoznamenkasti broj u odnosu na prethodnu godinu , 40%) Zaista ne morate ulagati u Bitcoin da biste se obogatili, samo se držite osnova.

Stvara pasivni prihod. Prihod od najma u Španjolskoj porastao je dvoznamenkasto tijekom tri godine . Španjolska je druga turistička destinacija na svijetu, stvarajući ogromnu nagomilanu potražnju za smještajem za odmor. Ulaganje u nekretnine i prikupljanje stanarine je zaista (vrlo) isplativ posao u Španjolskoj . Za dugoročne najmove možete očekivati neto povrat od 5% godišnje; za smještaj za odmor je više od 10%. Ne zovu ih bezveze 'gospodo'!

Izvor novčanih tokova . Nekretnine koje se iznajmljuju ostvaruju stalan dotok prihoda svojim vlasnicima. Stanodavci mogu koristiti prikupljenu najamninu za pokrivanje režijskih troškova i drugih troškova održavanja nekretnine - uključujući mjesečne otplate hipoteke! Ukratko, dobro odabrana nekretnina se isplati!

Jedinice u kompleksu

Jedinice u kompleksu

Jednotka Postele Koupelny Podlaží Zastavena pocha(m²) Užitná plocha (m²) Terasa (m²) Zahrada/Pozemek (m²) null Typ Cena/Stav
CH-1.1-PA -3.4 ... 4 3 0 142.59 121.20 81.85 141.15 Townhouse REZERVOVÁNO
CH-1.1-PA -5 -1 4 4 0 157.65 134.00 71.41 218.62 Townhouse €1,275,000
CH-1.1-PA -5 -1... 4 4 0 157.65 134.00 71.41 255.53 Townhouse REZERVOVÁNO
CH-1.1-PA -5 -1... 4 4 0 157.51 133.00 71.20 293.23 Townhouse €1,295,000
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.19 26.02 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.24 26.02 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.24 26.20 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.22 26.29 Townhouse REZERVOVÁNO
Pogled na more
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
350 m
Liječnik
290 m
Kafić
320 m
Restoran
0 m
Bar
340 m
Škola/vrtić
0 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00