Kuća s 4 spavaće sobe s bazenom i prekrasnim pogledom na planine u Aledu

Aledo, Španjolska – ID 12885
369,995 €
Područje 122 m2
Izgled 4+kk
More 36 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasnu seosku kuću u slikovitom gradu Aledo, koji se nalazi u regiji Murcia na jugoistoku Španjolske. Aledo je poznat po svojoj bogatoj povijesti i prekrasnom okruženju koje uključuje slikovita planinska područja i prirodne parkove. Ovaj mirni gradić zadržao je svoj autentični španjolski karakter, a istovremeno nudi sve potrebne usluge i infrastrukturu.

Imanje se prostire na velikoj parceli od 5.000 m², što osigurava dosta privatnosti i prostora za vrtlarenje ili druge aktivnosti. Okolica je bogata maslinicima i vinogradima, stvarajući prekrasno okruženje za odmor.

Kuća ima tri prostrane spavaće sobe i tri kupaonice, što pruža dovoljno prostora za cijelu obitelj i goste. Veliki dnevni boravak s kaminom i klima uređajem jamči udobnost u svako godišnje doba. Vanjski prostori uključuju natkrivenu verandu, ljetnu kuhinju, bazen 10x5 m² i prekrasan maslinik.

Nekretnina također uključuje zasebnu depandansu pansiona koja je idealna za posjete ili kao dodatni stambeni prostor. Također ćete naći radionicu, prostrani podrum i garažu.

Oprema i karakteristike:

- privatni bazen

- vrt

- internet

- klimatizacija i grijanje

- opremljena kuhinja

- terasa

- golf teren u blizini

- natkriveno parkirno mjesto

Područje Aledo prepuno je prirodnih i kulturnih blaga. U blizini je poznati park prirode Sierra Espuña, idealan za planinarenje, vožnju biciklom i promatranje divljih životinja. Ovaj je park poznat po raznolikoj fauni i flori, dubokim kanjonima i spektakularnim pogledima, što ga čini jednim od najpopularnijih mjesta za aktivnosti na otvorenom u regiji.

Sam gradić Aledo nudi povijesne spomenike, poput srednjovjekovne Torre del Homenaje s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na cijelo područje. U blizini je La Santa, samostan iz 16. stoljeća koji je mjesto hodočašća i nudi miran ugođaj za odmor i kontemplaciju.

Lokacija ove nekretnine nudi mir sela, dok je lako dostupna iz većih gradova kao što su Murcia ili Cartagena, koji nude obilje kulturnih aktivnosti, mogućnosti za kupovinu i restorana. Blizina plaža Costa Cálide pruža sjajne mogućnosti za ljubitelje sunca i mora, a sve je to na samo nekoliko minuta vožnje od kuće.

Ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za one koji traže miran život na selu sa svim pogodnostima i mogućnostima za opuštanje i aktivan odmor.

Zračna luka Murcia udaljena je 45 minuta vožnje, a zračna luka Alicante 1 sat i 20 minuta.

Kontaktirajte nas danas!

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
122 m2
Zaplet
5000 m2
Korisna površina
122 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
122 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00